Un autobuz plin de petreceri și voie bună, pentru cei mici. Autobuzul copiilor va porni azi la drum prin Brașov

Autor: Robert Pindic 01 iun. 2023 Știri auto

Compania de transport public local din Brașov va face o bucurie celor ce sărbătoresc ziua de 1 iunie, punând în circulație „autobuzul copiilor”. Micuții orașului de la poalele Tâmpei se vor bucura de 10 zile de petreceri cu muzică, baloane, dulciuri, dar și premii atractive.

Ziua copiilor a sosit, aceștia fiind sărbătoriți cu fiecare ocazie. În acest sens, RATBV a decorat și colantat un „Autobuz al copiilor”, pe gustul celor mici. Autobuzul care va circula în primele zece zile ale lunii iunie va oferi copiilor petreceri cu muzică, face-painting, dulciuri și animatori. Costurile sunt acoperite în totalitate de RATBV, atât pentru activități, cât și pentru călătorie.

Autobuzul își va începe activitatea astăzi, 1 iunie, circulând de la ora 16:15 până la ora 19:45. Acesta va urma un circuit de aproximativ 3.14km între două stații ale Brașovului – Livada Poștei și Castanilor, ambele fiind în apropierea Centrului Vechi. De asemenea, nu se vor efectua opriri în stații, iar copiii, alături de părinții care doresc să-i însoțească, se vor îmbarca din peronul al doilea din Livada Poștei, în fața Casei Baiulescu.

Prima cursă, însă, vine cu o surpriză specială. Alături de petrecerile cu muzică și baloane, copiii vor avea posibilitatea să-și întâlnească două dintre personajele favorite de benzi desenate: Minnie și Mickey Mouse.

Cum pot câștiga copiii o excursie la Rezervația de zimbri de la Vama Buzăului

Copiii vor avea ocazia să câștige invitații gratuite la Rezervația de zimbri de la Vama Buzăului și diplome. În „Autobuzul copiilor”, în perioada 1 și 6 iunie, vor fi amplasate două cutii, în partea din față a mașinii. Cei mici sunt invitați să depună, pe coli A4, eseuri, desene și picturi având ca temă transportul public: cum își imaginează transportul sau autobuzul viitorului. Lucrările vor fi postate pe pagina de Facebook a RATBV în dimineața zilei de 7 iunie, câștigătorii fiind aleși în funcție de numărul de aprecieri pe care îl adună postarea respectivă. În cele din urmă, copiii vor fi premiați în data de 10 iunie, între orele 15:00 și 16:00, în Livada Poștei.

„Cele două evenimente din Livada Poștei, de pe 1 și 10 iunie, precum și întreaga perioadă în care va circula acest autobuz vor fi cu siguranță surprize plăcute, bucurii adevărate, sincere pentru copii. Iar prin demersul nostru, care este o continuare, practic, a acțiunilor începute iarna trecută, cu Autobuzul lui Moș Crăciun, exact acest lucru am dorit să obținem: zâmbete de la cei mai mici dintre călătorii noștri. Atât ei, cât și părinții lor vor înțelege că deplasarea cu mijloacele de transport public din Brașov este plăcută și sigură”, spune directorul general al RATBV, Marian Geman.

Autobuzul va efectua cursa la fiecare jumătate de oră, în intervalul orar 16:15 și 19:45, din 1 până pe 10 iunie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: RATBV, Google Maps


Robert Pindic
Robert Pindic
Robert Pindic studiază Media Digitală în cadrul Universității „Transilvania” din Brașov, specializare ce i-a deschis orizonturile către jurnalism. Lumea auto i s-a părut fascinantă încă de când s-a urcat întâia oară la volan, iar odată cu obținerea permisului de conducere la 18 ani, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide