Un autoturism a ars complet după ce șoferul a turat excesiv motorul – FOTO

Autor: Marius Vișan 25 aug. 2021 Știri auto
Un autoturism a ars complet după ce șoferul a turat excesiv motorul – FOTO

Un autoturism a fost complet distrus într-un incendiu, marţi seară, după ce şoferul a rămas blocat cu maşina pe un câmp. Bărbatul a turat motorul pentru a putea porni de pe loc. Vegetaţia de pe câmp s-a aprins de la ţeava de eşapament, iar flăcările au cuprins întregul autovehicul.

Incidentul a avut loc pe un câmp din apropierea localităţii Sterea, comuna Clejani, au transmis pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, care au intervenit acolo.

Bărbatul a turat mașina cu scopul de a o debloca din locul unde rămăsese înțepenit

”În aceasta seara (24 august n.r.) colegii din cadrul Gărzii de intervenție Roata de Jos au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism ce rămăsese suspendat/înțepenit pe câmpul din apropierea localității Sterea, com. Clejani. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apa și spuma încadrată cu 4 subofițeri.

Din spusele fiului proprietarului, acesta rămânând cu mașina înțepenit pe câmp, a turat-o (cu scopul de a o debloca) până atunci când vegetația din jur s-a aprins din cauza fumului și flăcărilor evacuate pe toba de eșapament a mașinii, ulterior, fiind doar un pas până ce flăcările au cuprins autoturismul. Din fericire nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale”, a informat ISU Giurgiu.

La locul incendiului au acționat patru subofițeri pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide