Un avion a rămas blocat sub un pod – VIDEO

Autor: Marius Vișan 04 oct. 2021 Știri auto
Un avion a rămas blocat sub un pod – VIDEO

Imaginile cu avionul rămas blocat sub un pod au devenit virale pe rețelele sociale. Autoritățile indiene au venit cu explicații.

Avionul, care a aparținut companiei Air India, a fost filmat în timp ce se afla blocat sub un pod al unei autostrăzi care trece prin apropierea aeroportului din Delhi. Imaginile video au fost postate pe rețelele sociale şi imediat au devenit virale.

Potrivit site-ului The Times of India, citat de Adevărul.ro, cel care a apostat filmul cu avionul este un jurnalist indian.

”Pilotul a decis să îl transporte pe cale terestră, această decizie fiind una greșită”

Se poate vedea cum aeronava este blocată sub pod, iar pe celălalt sens al autostrăzii traficul se desfășura în continuare. După ce incidentul a fost făcut public, compania aeriană a informat că aeronava era veche și fusese vândută unei persoane, însă nu știe de ce noul proprietar a decis să îl transporte pe sub un pod.

”Avionul nu aparține aeroportului din Delhi, aeronava fiind deteriorată. Pilotul a decis să îl transporte pe cale terestră, această decizie fiind una greșită.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Delhi.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=VlBQumvijfI

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: WORLD NEWS WITH CH / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide