Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe șosea. Un pieton a scăpat ca prin minune de accident – VIDEO

Autor: Marius Vișan 28 iul. 2020 Știri auto

Momentul în care un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe o stradă aglomerată din Brazilia a fost surprins de o cameră video.

Doi bărbați au supraviețuit unui accident după ce avionul lor s-a prăbușit de la aproximativ 1.000 de metri altitudine pe un drum aglomerat, evitând mașinile care circulau pe acesta, dar și un pieton care se afla foarte aproape de locul prăbușirii.

S-a întâmplat sâmbătă, 25 iulie, când pilotul Fábio Reis, în vârstă de 35 de ani, și pasagerul său, Alessandro Cunhago, în vârstă de 33 de ani, au scăpat cu viață după ce avionul lor s-a prăbușit în Guabiruba, Brazilia, în urma unei avarii a motorului.

Filmările arată avionul prăbușindu-se pe trotuar. În urma impactului acesta s-a rupt în mai multe bucăți, dar lăsând cabina aproape intactă.

Avionul avea cabina aproape intactă după impact

O femeie care se deplasa la o mică distanță se întoarce uluită, în timp ce aude avionul îndreptându-se spre ea chiar înainte să lovească pământul.

Femeia se uită îngrozită la epava, în mod clar șocată, în timp ce o mașină de pe șosea se apropie să ofere ajutor. În mod miraculos, aeronava reușise să evite patru mașini înainte să se prăbușească cu susul în jos pe șosea.

În imagini, un bărbat poate fi văzut cum este tratat de medici lângă avion, înainte de a fi pus pe o targă și dus la spital.

VIDEO

Un incident similar a avut loc în luna aprilie, însă fără prăbușirea avinoului

Un pilot a fost nevoit să aterizeze cu micul său avion pe o autostradă din regiunea Quebec. Mai întâi pilotul aeronavei a sunat la departamentul de pompieri din orașul Quebec, solicitând permisiunea de a ateriza pe autostradă, la doar câțiva kilometri de Aeroportul Internațional Jean-Lesage.

Videoclipul a fost filmat cu un telefon mobil de către un șofer aflat în spatele avionului. Acesta surprinde momentul în care avionul aterizează printre mașinile de pe autostradă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: 3w-News / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide