Un bărbat beat s-a apucat să dirijeze circulația în Botoșani

Autor: George Cristea 15 ian. 2021 Știri auto

Oamenii face cele mai nebunești lucruri atunci când consumă alcool, și regretă adesea când se trezesc din beție. Un bărbat beat care s-a apucat să dirijeze circulația în Botoșani cu siguranță nu va uita prea curând această experiență.

Intră în Galeria FOTO

Un botoşenean care a exagerat cu alcoolul a dat mari bătăi de cap şoferilor, pentru că a început să dirijeze traficul, cu sticla de băutură în mână. Pentru că nu toți șoferii îl „ascultau”, acesta a început să se enerveze și să-i înjure, în timp ce mai trăgea câte o dușcă din sticla pe care o ținea ferm cu mâna stângă. Pentru eforturile sale, jandarmii l-au „recompensat” cu o mască de protecţie şi l-au amendat cu 900 de lei.

Cum a fost pedepsit un bărbat beat care s-a apucat să dirijeze circulația

„După ce a colindat prin mai multe baruri, un botoşănean de 42 de ani s-a gândit să petreacă câteva momente de relaxare bahică în aer liber. Până aici nimic ieşit din comun şi care să contravină legii, doar că sticla de vin din care mai trăgea câte o duşcă (…), precum şi încercările de dirijare a traficului rutier în apropierea Stadionului municipal Botoşani, condimentate cu strigăte şi injurii prin care îşi manifesta nepăsarea faţă de încălcarea multor prevederi legale, l-au determinat pe un cetăţean deranjat de atitudinea acestuia să sune la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani şi să solicite intervenţia unui echipaj de ordine publică”, a anunhțat Poliţia Botoşani pentru Mediafax.

Potrivit sursei citate, jandarmii au ajuns în scurt timp în locul unde botoşeneanul „dirija” traficul, i-au dat o mască de protecţie şi l-au dus la sediul Inspectoratului de Jandarmi. Petrecăreţul a fost amendat cu 900 de lei, din care 400 de lei pentru consum de băuturi alcoolice în stradă şi tulburarea liniştii publice, iar 500 de lei pentru că „nu crede în COVID” şi, evident, nu respecta măsurile de protecţie sanitară pentru prevenirea răspândirii acestei boli.

Desigur, e preferabil faci pe polițistul și să dirijezi beat circulația decât să te urci la volan și să lovești șapte mașini în timp ce fugi de polițiști. Nu toți fac diferența dintre glumă și infracțiune, în special după ce consumă o cantitate apreciabilă de alcool.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide