Un șofer beat a lovit șapte mașini parcate regulamentar apoi a fugit. Polițiștii l-au prins într-un timp record

Autor: ProMotor 17 dec. 2020 Știri auto
Un șofer beat a lovit șapte mașini parcate regulamentar apoi a fugit. Polițiștii l-au prins într-un timp record

Incidentul s-a petrecut în Constanța în seara de miercuri, 16 decembrie. Un șofer s-a urcat la volan după ce a consumat alcool și a lovit cu autoturismul său șapte mașini care erau parcate pe marginea străzii Soveja. După ce și-a dat seama de gravitatea faptei, probabil s-a speriat și a părăsit locul faptei.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, maşinile avariate erau parcate regulamentar, pe locurile speciale amenajate de administraţia locală.

„Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Soveja din municipiul Constanţa. La faţa locului, din primele verificări, s-a constatat faptul că un conducător auto a acroşat şapte autoturisme parcate regulamentar, ulterior părăsind locul faptei”, a transmis IPJ.

Făptașul a fost identificat în doar 20 de minute

După aproximativ 20 de minute, şoferul vinovat de cele petrecute a fost identificat de poliţişti, reieşind că este vorba de un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, alcoolemia fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, informează stirileprotv.ro.

Ancheta poliţiştilor în acest caz este în derulare, fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

Care este cea mai mare pedeapsă aplicată vreodată unui șofer în România?

În luna octombrie, un tânăr care s-a crezut zmeu la volan a primit cea mai mare pedeapsă aplicată vreodată unui șofer în România. Acesta a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor și a comis nu mai puțin de 16 încălcări ale legii în timpul urmăririi.

Abaterile comise de șoferul în vârstă de 20 de ani au fost înregistrate la ore diferite și la indicatori kilometrici diferiți, astfel că au fost cumulate. Agenții i-au suspendat permisul pentru următorii patru ani, mai exact până în 2024 și i-au aplicat o amendă în valoare de 20.880 de lei – echivalentul a 4.250 de euro. În plus, este acum judecat pentru trei infracțiuni de ultraj și una de distrugere pentru care riscă pedeapsa cu închisoarea.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide