Un bărbat care admira noul pod de la Ciurel a fost lovit de tramvai

Autor: George Cristea 18 sept. 2020 Știri auto

Un bărbat care admira noul pod de la Ciurel a fost lovit de tramvai, pe șoseaua Virtuții. Din nefericire, bărbatul a decedat în urma accidentului. Circulația tramvaielor între Piața Crângași și Pasajul Lujerului a fost întreruptă timp de mai multe ore.

Intră în Galeria FOTO

Potrivit unui comunicat al polițiștilor de la Brigada Rutieră, în jurul orei 16.00, s-a primit un apel 112 prin care a fost sesizat producerea unui accident rutier pe Șoseaua Virtuții. Din primele date, conducătorul tramvaiului liniei 41, care se deplasa pe Șos Virtuții, dinspre Crângași către Lujerului, în zona Pod Ciurel, a accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 50-60 ani. Din nefericire, în urma impactului, victima a decedat la fata locului.

Vatmanul a fost testat cu alcoolmetrul, rezultatul fiind 0. Calea de rulare a tramvaielor este blocată timp de mai multe ore pe Șoseaua Virtuții, dinspre Crângași către Lujerului. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Bărbat lovit de tramvai: Ce legătură are cu Podul Ciurel?

Bărbatul pare să fi fost distras de imaginea noului pod de la Ciurel, care a fost finalizat săptămâna aceasta. Desigur, accidente se întâmplă în fiecare zi, dar o inaugurare de pod hobanat este un spectacol rar. Chiar dacă nu se afla acolo pentru a admira podul, bărbatul a fost fără doar și poate distras la vederea impunătorului obiectiv. În plus, cu toate lucrările, pietonii au deja viață grea la traversarea zonei.

Potrivit primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, podul va fi dat în circulație începând de sâmbătă, 19 septembrie. Nodul Virtuții este o construcție de infrastructura extrem de complexă, formată dintr-un pod hobanat peste Dâmbovița, două pasaje supraterane peste Șoseaua Virtuții și un pod la nivelul solului peste Râul Dâmbovița, plus 9 bretele rutiere.

Linia tramvaiului 41 este frecvent blocată de incidente și accidente rutiere, dar, de regulă acestea sunt provocate de mașini, nu de pietoni. Recent, circulația a fost întreruptă după ce dușmanul etern al tramvaielor, un BMW, a rupt gardul de protecție și a ajuns pe șina de tramvai.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide