Un canadian deszăpezește străzile într-un mod neconvențional, cu ajutorul unei biciclete – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 02 ian. 2023 Știri auto

Există multe invenții născute din necesitate, iar aceasta este una dintre ele. Un bărbat din Canada a creat o bicicletă electrică cu ajutorul căreia poate curăța trotuare.

Chiar dacă România nu s-a confruntat cu ninsori atât de abundente în ultima perioadă, invenția acestui canadian ar putea fi utilă în anumite situații. El a luat o bicicletă electrică pentru transport de marfă și i-a montat un mic plug de zăpadă în față, scrie Motor1.

Ninsorile recente au acoperit o bună parte din SUA și Canada cu zăpadă, ceea ce face dificilă deplasarea oamenilor și a vehiculelor. Trotuarele și pistele de biciclete erau încărcate de zăpadă și, de obicei, sunt printre ultimele zone curățate. Un bărbat din Victoria, Columbia Britanică, a găsit o soluție inedită, care a venit sub forma unei biciclete cu plug de zăpadă atașat.

Deszăpezire pe două roți

Anul trecut, Philip Marciniak a adăugat o lamă la o bicicletă electrică de transport. Spre surprinderea lui, ideea a funcționat surprinzător de bine. Apoi a modificat designul cu un plug în forma literei V și l-a pus la treabă. Marciniak s-a distrat atât de mult cu invenția sa încât a decis să facă o călătorie până în centrul orașului.

Bicicleta care curăța trotuarele și pistele pentru biciclete a stârnit reacții diverse, atât din partea șoferilor, cât și a pietonilor. Oamenii au reacționat cu scepticism și amuzament. Cu toate acestea, eficacitatea invenției lui Marciniak și-a dovedit rapid valoarea, creația canadianului dovedindu-se destul de eficientă.

În urmă cu câțiva ani, Marciniak a început o companie numită Sustain-A-Waive pentru a produce biciclete electrice de transport marfă. De asemenea, își câștigă existența reparând aparate electrocasnice și folosește o bicicletă ca mijloc principal de transport. Tot mai mulți oameni apelează la biciclete pentru a se deplasa prin marile orașe. Nu știm câți oameni o fac și pe timp de iarnă, dar invenția bărbatului este una cât se poate de interesantă.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: CBC Vancouver


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide