Șoferul unui automobil s-a aruncat în Olt pentru a scăpa de poliție. El făcea transport neautorizat de persoane

Autor: Ionuț Vîlciu acum 2 luni Știri auto
Șoferul unui automobil s-a aruncat în Olt pentru a scăpa de poliție. El făcea transport neautorizat de persoane

Un bărbat s-a aruncat în râul Olt pentru a scăpa de poliție. Acesta făcea transport de persoane fără a avea autorizație.

În fiecare zi găsim câte o întâmplare inedită, aceasta fiind una dintre cele demne de un film. Un bărbat din județul Olt a fost oprit de polițiști în cadrul unui control rutier. Polițiștii Serviciului Rutier Olt desfășurau activități de verificare a legalității transportului de persoane. Ei au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Găneasa, județul Olt. Despre el existau informații că ar efectua transport public de persoane, fără a fi autorizat în acest sens.

Atunci când a fost oprit și i-au fost cerute documentele, el a ieșit din mașină și s-a aruncat în râul Olt.

„În momentul solicitării documentelor, conducătorul autoturismului a aruncat documentele pe carosabil și a ieșit din autoturism, sărind în râul Olt”, a transmis IPJ Olt.

Bărbatul care a fugit de poliție a fost scos din apă de pompieri

Pentru a-l extrage pe bărbat din apă, la fața locului a sosit un echipaj de pompieri. Aceștia au folosit o barcă pneumatică pentru a-l recupera pe șoferul fugar care a sărit în apă.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri, cu o barcă pneumatică, în vederea extragerii la mal a bărbatului și un echipaj al ambulanței, pentru acordarea primului-ajutor”, a mai comunicat IPJ Olt.

În urma evenimentului, bărbatul a fost extras din apa râului Olt și nu a necesitat îngrijiri medicale. De asemenea, el a refuzat să fie transportat la o unitate medicală.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 38/2003, privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere. Ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare, în vederea suspendării dreptului de utilizare a autoturismului, pentru 6 luni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult

Comentarii
Inchide