Un bărbat și-a făcut propria trecere de pietoni la o intersecție din Brăila

Autor: ProMotor 30 oct. 2020 Știri auto
Un bărbat și-a făcut propria trecere de pietoni la o intersecție din Brăila

Un bărbat din Brăila a fost amendat cu 500 de lei de polițiștii locali deoarece a trasat o trecere de pietoni.

Polițiștii locali l-au amendat pe un brăilean de 41 de ani deoarece a trasat cu vopsea albastră o trecere pentru pietoni pe o stradă din oraș.

Bărbatul a vrut să-și înființeze propria trecere de pietoni la intersecția străzilor Cazasului și Aurel Vlaicu. Angajații municipalității brăilene au șters vopseaua de pe carosabil, astfel încât să nu-i inducă în eroare pe șoferi și pe pietoni.

“Pentru executarea de marcaje de către alte persoane decât cele autorizate, pe străzi, trotuare și în parcuri, precum și murdărirea pavajelor prin scurgerea sau pierderile de ulei sau combustibil din autovehicule, a fost depistat și sancționat contravențional numitul D. C., în vârstă de 41 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 500 lei – pentru marcarea cu vopsea albastră pe carosabil la intersecția str. Cazasului cu str. Aurel Vlaicu, a unei treceri pentru pietoni” a transmis șeful Poliției Locale, Georgică Tănase.

O altă trecere de pietoni amenajată de o persoană fizică a fost inaugurată la Tulcea

În urmă cu câțiva ani, la Tulcea, a fost inaugurată prima trecere de pietoni inteligentă din România. Trecerea de pietoni inteligentă, aflată în centrul orașului Tulcea, pe strada Babadag, are dale din sticlă securizată și luminează intermitent atunci când nu este folosită de pietoni și continuu atunci când pietonii vor traversa strada.

Lucrarea, în valoare de 10.000 de euro, are o garanție de cel puțin cinci ani. Investiția a fost suportată de Adrian Trifan, un tulcean în vârstă de 43 de ani, inventatorul trecerii inteligente și avizată de Poliția Rutieră a municipiului Tulcea.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide