Un BMW a lovit mulțimea de spectatori. Șoferul a scăpat mașina de sub control – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 26 sept. 2022 Știri auto

Un BMW scăpat de sub control a lovit mulțimea de pe margine. Totul a avut loc la un eveniment auto din Suceava.

Evenimentele auto au loc tot mai des și ne bucură să vedem și unele organizate. Este foarte bine că oamenii își aduc mașinile în cadrul unor medii controlate, acolo unde se pot bucura de ele fără să pună în pericol alți participanți la trafic sau chiar pe ei.

Câteodată se întâmplă și evenimente nefericite, iar în cazul de față se putea întâmpla și mai rău. Regulile de securitate precare și lipsa de experiență pot duce la dezastre.

La un pas de tragedie din cauza unui BMW scăpat de sub control

În cadrul unui eveniment care a avut loc în județul Suceava, putea avea loc o tragedie. Clipul ne arată două BMW-uri aliniate la start. Un BMW M6 și un Seria 3 E36. Aceștia iau startul, dar suprafața aerodromului Floreni nu pare a fi în cea mai bună stare.

Astfel, șoferul BMW-ului M6 a scăpat mașina de sub control și a derapat. În primă fază, mașina a avut tendința să pornească spre dreapta, acolo unde se afla și o parte dintre spectatorii prezenți la eveniment. Văzând acest lucru, cel din spatele volanului a încercat să corecteze, dar în zadar. Mașina a zvâcnit spre stânga, iar partea din spate a continuat să derapeze. Apoi a trecut razant pe lângă spectatorii de pe margine, rupând bariera creată din stâlpi și bandă de delimitare. Spectatorii s-au dat din calea mașinii, fugind în ce direcție au putut. doar unul dintre ei nu a fost atât de norocos. Este vorba despre un bărbat care se afla într-un cărucior cu rotile. El a fost măturat de mașina scăpată de sub control, fiind aruncat pe o distanță de câțiva metri.

Astfel de evenimente demonstrează cât de ușor se poate transforma ceva care este, în aparență, inofensiv, în tragedii cu pierderi omenești.

Sursa: Cars from Bucovina

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Cars from Bucovina YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide