BMW i4 by AC Schnitzer este noua mașină a poliției din Germania

Autor: Andreea Ditcov 06 dec. 2022 Știri auto

AC Schnitzer a creat un BMW i4 M50 special pentru campania ”Tune It! Safe!” din Germania. Mașina are o multitudine de upgrade-uri care o deosebesc de un i4 obișnuit, dar și de alte autospeciale de poliție. Primele upgradeuri și cele mai evidente sunt un nou spoiler frontal, dar și splitter, precum și unele modificări subtile de ambele părți ale barei frontale. Schimbările continuă cu un mic spoiler pe acoperiș, o aripă subtilă din spate realizată din fibră de carbon ușoară și noi ornamente pentru praguri.

Nici la roți compania de tuning nu a făcut rabat. Modelul jantei este cunoscut ca AC4 Flow Forming, iar jantele au un finisaj negru și argintiu, scrie carscoops.com. Sunt împachetate în anvelope Hankook Ventus S1 evo 3 care măsoară 255/35 în față și 265/35 în spate pentru a ajuta la aderența mașinii pe șosea, mai ales la viteze considerabil mai mari.

Interiorul BW i4 Polizei a rămas același. În cât timp atinge 100 km/h?

Modelul, deși neobișnuit pentru mașinile de poliție are culorile folosite de forțele de ordine, având toate luminile intermitente care ar putea fi găsite pe o mașină obișnuită de poliție. Au fost făcute câteva modificări minore în cabina specifică i4 M50, inclusiv montarea pedalelor din aluminiu, un suport pentru picioare din aluminiu și o husă pentru controlerul i-Drive. Deși exteriorul a fost adaptat în linii mari, cei de la AC Schnitzer au ales să lase grupul de propulsie al lui i4 M50 la dotările standard. Una dintre schimbările aduse pe modelul BMW i4 ține de suspensiile care în timpul rulării pot scădea din înălțime cu 20 mm în față și 25 mm în spate, pentru îmbunătățirea performanței.

BMW i4 M50 este un autoturism full electric, alimentat de o pereche de motoare electrice care se combină pentru a produce 536 CP. Poate atinge 96 km/h în aproximativ 3,7 secunde și are o autonomie de până la 317 mile (510 km) pe ciclul WLTP.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ac-schnitzer.de


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide