Un BMW i8 căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit de polițiștii constănțeni – FOTO

Autor: ProMotor 29 mart. 2021 Știri auto

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au descoperit un autoturism BMW i8 căutat de către autoritățile din Norvegia. Mașina se afla în posesia unui cetățean român.

În data de 26.03.2021, acționând în baza unor informații, polițiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, pe raza localității Dulcești, județul Constanța, a fost identificat un autoturism de lux, marca BMW, model i8 hibrid, în posesia unui cetățean român în vârstă de 42 ani, cu domiciliul în județul Constanța.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind semnalat furat, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia. La cercetări, posesorul autoturismului a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorităţi.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul institutiei pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Intră în GALERIA FOTO

Despre BMW i8

i8 este o mașină sport hibridă plug-in dezvoltată de BMW. Modelul i8 face parte din flota electrificată a BMW și este comercializat sub marca BMW i. Versiunea de producție a BMW i8 a fost prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt din 2013 și a fost lansată în Germania în iunie 2014. O variantă de roadster a fost lansată în mai 2018.

BMW i8 accelerează de la 0 la 100 km / h în 4,4 secund și are o viteză maximă electronică limitată de 250 km / h. BMW i8 (2015) are un pachet de baterii litiu-ion de 7,1 kWh care oferă o autonomie complet electrică de 37 km. Capacitatea bateriei a fost mărită la 11,6 kWh în 2018, permițând autonomiei electrice să crească la 55 km.

Până în martie 2020, vânzările globale ale tuturor variantelor au ajuns la peste 20.000 de unități, făcând BMW i8 cea mai vândută mașină sport electrică plug-in din lume și depășind vânzările tuturor concurenților din segmentul.

Producția lui BMW i8 s-a încheiat în iunie 2020.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: politiadefrontiera.ro



Comentarii
Inchide