Un BMW Seria 5 căutat de INTERPOL a fost descoperit de polițiștii constănțeni

Autor: Marius Vișan 23 aug. 2021 Știri auto
Un BMW Seria 5 căutat de INTERPOL a fost descoperit de polițiștii constănțeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din Marea Britanie, aflat în posesia unui cetăţean român.

În data de 20.08.2021, în cadrul unei acțiuni organizate de către polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia, pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional de autovehicule furate, au identificat pe raza municipiului Mangalia, un autoturism marca BMW, model 520, de culoare neagră, aflat în posesia unui cetățean român, în vârstă de 28 de ani.

Acest BMW Seria 5 figura ca fiind bun căutat pentru confiscare în bazele de date INTERPOL

”Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date INTERPOL ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie, începând cu 16.08.2021”, se arată în informarea de presă a Poliției de Frontieră.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 100.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția de Frontieră


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide