Un BMW X5 acroșează un scuter. Cum a fost oprit șoferul de către ceilalți participanți la trafic – VIDEO

Autor: Marius Vișan 01 oct. 2020 Știri auto

S-a întâmplat în Polonia. Șoferul unui BMW X5 a fost filmat în timp ce trântește un scuter și încearcă să fugă de la fața locului.

La scurt timp după ce a trecut printr-o intersecție, șoferul BMW-ului se îndreaptă spre scuter, trântindu-l în lateral. Probabil a avut loc o mică altercație înainte, însă ea nu apare pe filmare. Forța impactului îl aruncă pe cel de pe scuter la pământ și poate fi văzut cum capul atinge asfaltul. Din fericire, purta cască, dacă nu ar fi avut cască, probabil că ar fi suferit o leziune la cap – sau mai rău …

Deși a lovit un om, șoferul din BMW X5 nu pare să aibă mustrări de conștiință

În ciuda faptului că a lovit în mod clar scuterul, șoferul din X5 nu prezintă mustrări de conștiință și continuă să conducă, însă doi șoferi care conduceau în fața lui îl obligă să oprească. Imaginile filmate de camera de bord arată cum vehiculele care circulă în fața BMW-ului îl obligă pe cel din X5 să frâneze.

Cel care a încărcat clipul a revenit cu o completare spunând că, în cele din urmă, șoferul vinovat a reușit să fugă de la fața locului. Victima s-a plâns de dureri în zona mâinii. Cei care văd clipul și recunosc mașina sunt rugați să ofere mai multe informații.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube / STOP CHAM


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide