Un BMW X6 M a fost distrus în timpul unui test drive – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 10 dec. 2022 Știri auto

Un tânăr de 18 ani care lucra ca dealer auto a intrat cu un BMW X6 M într-o casă. Totul s-a întâmplat în timpul unui test drive. Alături de el în mașină mai erau doi pasageri.

Un vânzător de mașini second hand din Chicago, Statele Unite ale Americii, în vârstă de 18 ani, a făcut accident cu un BMW X6 M din 2012 în timp ce se afla cu doi clienți în cadrul unui test drive, relatează Carscoops.

Prima generație de BMW X6 M a fost unul dintre pionierii SUV-urilor sportive pe care le știm astăzi. Mașina folosea un motor V8 de 560 de cai putere, care propulsa mașina de la 0 la 100 în doar 4,7 secunde. Un astfel de exemplar la mâna a doua se vinde în SUA pentru sume cuprinse între 20.000 și 30.000 de dolari.

În ciuda sistemelor de siguranță, puterea și masa mare a mașinii pot crea astfel de incidente dacă șoferul nu este responsabil.

Agentul de vânzări, pe numele său Vladyslav Vityk, se afla la volanul SUV-ului performant, dar a pierdut controlul asupra acestuia. Deși nu este clar cum a reușit tânărul șofer să piardă controlul asupra mașinii, SUV-ul a traversat prin curtea din față a unei case înainte de a se izbi de garajul acesteia.

Vânzătorul de mașini a distrus BMW-ul X6 M în timpul unui test drive

„Stăteam în biroul meu, lucrând. Am auzit o lovitură puternică, apoi colțul casei s-a prăbușit. Cred că cineva a pierdut controlul mașinii și a intrat în casa noastră”, a declarat proprietarul casei, Eric Bowgren pentru CBS News după accident.

Imaginile de la locul accidentului arată că mașina nu doar că s-a izbit în colțul garajului, ci a doborât și un gard. BMW-ul X6 M a fost distrus în accident, roata față de pe partea stângă fiind smulsă din suspensie, iar partea frontală a fost foarte puternic avariată.

Poliția l-a arestat pe șofer, acesta fiind acuzat de conducere periculoasă, nerespectarea unui dispozitiv de control al traficului, folosire necorespunzătoare a benzii și conducere prea rapidă pentru condițiile de drum. Din fericire, toți cei implicați au scăpat cu viață. Proprietarul casei și bărbatul care se afla la volanul mașinii au scăpat nevătămați. Doar cei doi pasageri din mașină au fost duși la spital pentru a li se trata niște răni minore.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: CBS News


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide