Un brăilean a fost depistat la volanul unei mașini radiate din circulație de autoritățile din Germania

Autor: ProMotor acum 3 săptămâni Știri auto
Un brăilean a fost depistat la volanul unei mașini radiate din circulație de autoritățile din Germania

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un bărbat, domiciliat pe raza județului Brăila, care conducea un autoturism radiat din circulație de autoritățile din Germania din luna septembrie a anului trecut.

”În data de 04 iunie a.c., în jurul orei 16:40, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, un cetățean român, în vârstă de 40 de ani, domiciliat pe raza județului Brăila, conducând un autoturism înmatriculat în Germania”, informează Poliția Română.

În urma verificărilor efectuate cu ocazia controlului de frontieră, oamenii legii au constatat că mijlocul de transport este radiat din circulație de autoritățile din Germania din data de 28.09.2021, iar plăcuțele de înmatriculare figurează ca fiind căutate în vederea confiscării.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.


Sursa foto: Politia de FrontieraComentarii
Inchide