Un Buick Grand National din 1987 primește prima sa spălare

Autor: George Cristea 30 dec. 2020 Știri auto

Un Buick Grand National din 1987 care are doar 56 de mile parcurse primește prima sa spălare. Momentul este unul memorabil.

Intră în Galeria FOTO

Există două tipuri de șoferi, se spune: cei care își îngrijesc mașinile și cei care nu o fac. În prima categorie îi putem include pe cei care spală mașina frecvent, o lustruiesc de câte ori trec pe lângă ea și, în general, o tratează ca pe propriul copil. Sau mai bine. În cea de a doua categorie suntem toți ceilalți care ajungem la spălătorie doar când culoarea originală a mașinii abia se mai ghicește sub stratul de mizerie.

Probabil și mașina din povestea noastră a aparținut unui astfel de proprietar, cu toate că acesta are o scuză foarte bună: a lipsit de lângă ea în ultimii 33 de ani. Mașina a fost cumpărată de un cuplu care a condus-o acasă și a parcat-o. În 1987. După moartea bărbatului, soția s-a gândit că mașina ar merita să revină pe șosea, dar nu și-a permis să o îngrijească. Așa că a rămas în continuare în garaj.

Buick Grand National, la prima spălare în 33 de ani!

În cele din urmă a vândut-o, iar noul proprietar a decis că trebuie să o facă să arate cât se poate de bine. Prin urmare a apelat la ajutorul unui atelier specializat pentru a o readuce în starea inițială. Vorbind de o mașină care a parcurs doar 90 de kilometri în viața ei, îl putem înțelege de ce a dorit să arate „ca nouă”.

Chiar dacă a stat nemișcată cea mai mare parte a carierei sale, mașina a adunat mult praf și suficiente zgârieturi pentru a-și arăta vârsta. Inițial, specialiștii de la Ammo NYC au fost tentați să aducă mașină la starea din showroom, dar au renunțat la idee.

În schimb, au decis să respecte vârsta și originalitatea mașinii. Prin urmare a păstrat textura vopselei originale (așa-numita „coajă de portocală”). Chiar dacă nu va arăta la fel de strălucitoare ca o mașină modernă, această abordare este una corectă și potrivită pentru perioada din care provine mașina, ceea ce îi păstrează intactă originalitatea.

Chiar și așa, îmbunătățirea adusă aspectului este una masivă, iar la final este încununată de pornirea mașinii, pe care noul proprietar este bucuros să o conducă în sfârșit. Dacă vă întrebați sunt cei de la Ammo NYC, sunt cei care ne-au învățat recent cum să scăpam de zgârieturile de la mânerele ușilor. Sunt, de asemenea, renumiți datorită canalului lor de Youtube în care vedete sunt unele dintre cele mai exclusive mașini produse vreodată.

sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide