Un bulgar a încercat să scoată din România un Volkswagen Passat căutat în Germania

Autor: Marius Vișan 22 sept. 2020 Știri auto
Un bulgar a încercat să scoată din România un Volkswagen Passat căutat în Germania

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II- Csanapalota au descoperit un autoturism marca Volkswagen , în valoare de 15.000 Euro, căutat de autorităţile din Germania.

În data de 21.09.2020, în jurul orei 16.15, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanapalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean bulgar în vârstă de 39 de ani, conducând o autoutilitară marca Renault, înmatriculată în Bulgaria. Acesta transporta pe platforma un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Germania.

Clasic: Volkswagen Passat înmatriculat în Germania adus pe platformă

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat şi documentele autoturismului tractat pe platforma. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Autoturismul, în valoare de 15.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Periodic, la granița cu România sunt depistate mașini care figurează ca bunuri furate din țări occidentale. Majoritatea sunt mașini premium pe care diverse persoane încearcă să le introducă în țară, sau să le tranziteze spre țări precum Bulgaria Republica Moldova sau Ucraina. Însă, după ce sunt depistate de vameși, aceste mașini sunt confiscate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: politiadefrontiera.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide