Un bulgar a încercat să scoată din România un Volkswagen Passat căutat în Germania

Un bulgar a încercat să scoată din România un Volkswagen Passat căutat în Germania

Autor: Marius Vişan acum o lună Știri

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II- Csanapalota au descoperit un autoturism marca Volkswagen , în valoare de 15.000 Euro, căutat de autorităţile din Germania.

În data de 21.09.2020, în jurul orei 16.15, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanapalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean bulgar în vârstă de 39 de ani, conducând o autoutilitară marca Renault, înmatriculată în Bulgaria. Acesta transporta pe platforma un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Germania.

Clasic: Volkswagen Passat înmatriculat în Germania adus pe platformă

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat şi documentele autoturismului tractat pe platforma. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Autoturismul, în valoare de 15.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Periodic, la granița cu România sunt depistate mașini care figurează ca bunuri furate din țări occidentale. Majoritatea sunt mașini premium pe care diverse persoane încearcă să le introducă în țară, sau să le tranziteze spre țări precum Bulgaria Republica Moldova sau Ucraina. Însă, după ce sunt depistate de vameși, aceste mașini sunt confiscate.


Sursa foto: politiadefrontiera.ro


Comentarii
Inchide