Un camion cu lemne a pierdut încărcătura. Circulație blocată pe autostrada Sibiu – Orăștie

Autor: ProMotor 16 mai 2020 Știri auto

Un camion cu lemne a intrat în balans și a pierdut încărcătura în timp ce circula pe autostrada Sibiu – Orăștie. Mai multe mașini au fost avariate, dar nu au fost înregistrate persoane rănite. Circulația a fost întreruptă timp de mai multe or. În acest moment, traficul se desfășoară normal.

Intră în Galeria FOTO

Circulația a fost oprită, vineri seara, pe Autostrada A1 Sibiu – Orăştie, în zona Mohu, după ce un camion care transporta material lemnos a pierdut încărcătura pe drum.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, vineri seara, că circulaţia este oprită pe Autostrada A1, pe sensul Sibiu către Sebeş, la kilometrul 242 (centura Sibiu),
respectiv zona localităţii Mohu, din cauza materialului lemnos căzut pe carosabil dintr-un autocamion. Nu au fost înregistrate victime.

Cum a blocat circulația un camion cu lemne pe autostrada Sibiu – Orăștie

Într-un comunicat al centrului Infotrafic al Poliției Române se precizează că pe A1, kilometrul 242, calea 1, sensul spre Deva, în zona ieșirii spre Agnita, remorca unui camion încărcat cu material lemnos a intrat în balans. În acest context, buștenii transportați au căzut pe carosabil pe ambele sensuri de mers, avariind două autovehicule, câte unul pe fiecare direcție, și blocând traficul rutier total spre Deva timp de aproximativ 1 oră.

Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, fără victime omenești. Partea carosabilă a fost curățată, iar în prezent se circulă normal pe ambele căi de deplasare.

Nu este primul incident în care este implicat un camion care transporta material lemnos. Într-un incident similar, remorca unui camion care transporta lemne a intrat, de asemenea, în balans, fiind la un pas de a provoca un accident rutier.

De altfel, transporturile ilegale de material lemnos sunt în atenția autorităților, care intenționează să le limiteze drastic, inclusiv prin confiscarea camioanelor care fac transport ilegal de lemne.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide