Un camion plin cu cereale a fost lovit de tren la o trecere peste linia ferată – FOTO

Autor: ProMotor 09 nov. 2020 Știri auto

Un accident a avut loc pe o calea ferată în Timiș, luni dimineață. Un camion a fost izbit de un tren la o trecere peste linii, între Teremia Mare și Comlosu Mare, într-o zona cu vizibilitate redusă, din pricina vegetației.

Șoferul, în vârstă de 28 de ani, ce mergea dinspre Nerau către Timișoara, a trecut peste calea ferată fără să se asigure îndeajuns, iar o garnitură Regio care se apropia a lovit în plin autotrenul și l-a răsturnat. În urmă impactului, cabina autocamionului, care transporta cereale, a fost cuprinsă de un incendiu.

În momentul accidentului, în tren se aflau 3 oameni, care nu au pățit nimic și au reușit să coboare imediat. La fel și șoferul a ieșit din cabina repede, teafăr și nevătămat, scrie Opinia Timișoarei.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și 11 subofițeri, care încearcă să oprească focul și să degajeze calea ferată.

Intră în Galeria Foto

Un camion plin cu cereale a fost lovit de tren la o trecere peste linia ferată - FOTO
Un camion plin cu cereale a fost lovit de tren la o trecere peste linia ferată – FOTO

Astfel de accidente la calea ferată sunt relativ frecvente în România

Adesea, motivul este absența barierelor la multe dintre trecerile la nivel, în special pe drumurile secundare, mai puțin circulate. Acum aproximativ patru luni, o mașină al cărei șofer nu a oprit la semnalele luminoase și acustice de la trecerea la nivel cu calea ferată a fost spulberată de trenul Intercity care face legătura dintre București-Nord și Suceava. În mașină se aflau cinci persoane, trei dintre acestea pierzându-și viața în accident.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro



Comentarii
Inchide