Un camion Tesla s-a defectat chiar înainte de startul livrărilor către clienți – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 14 oct. 2022 Știri auto

Cu doar câteva săptămâni înainte de începerea livrărilor pentru Tesla Semi, un prototip care pare să se fi defectat a fost surprins în California.

Tesla urmează să înceapă livrările pentru camionul său complet electric pe 1 decembrie. Înainte să se întâmple asta, un prototip a fost recent surprins fiind defect lângă o autostradă din California.

Prototipul în cauză a fost filmat de un alt camionagiu, dar este dificil de spus exact ce s-a întâmplat. Este posibil ca exemplarul să fi rămas pur și simplu fără baterie sau să fi suferit un fel de problemă mecanică. Oricare ar fi fost cauza, o dubă de depanare de la Tesla este parcată direct în spatele capului tractor. De asemenea, se pot observa o remorcă mare și un alt camion.

Dacă acest prototip a suferit într-adevăr un defect mecanic, Tesla trebui să găsească problema. Este cu atât mai grav ai ales că termenul de livrare este la mai puțin de două luni distanță. La urma urmei, Tesla Semi va fi livrat în principal marilor corporații care își vor pune vehiculul electric la treabă, astfel că nu își vor permite astfel de defecțiuni.

Primele camioane Tesla vor ajunge la Pepsi

Elon Musk a confirmat recent printr-o postare pe Twitter că Pepsi va fi clientul care va primi primele modele Semi pe data de 1 decembrie. Este și normal să fie așa. Cei de la Pepsi și-au arătat interesul pentru camioanele electrice Semi încă de la momentul lansării acestora în anul 2017. Astfel, la acea vreme, Pepsi a plasat o comandă pentru 100 de exemplare Tesla Semi, rezervându-și dreptul de a extinde numărul camioanelor în timp. Cu aceste camioane în flotă, Pepsi se așteaptă să își reducă substanțial cantitatea de emisii nocive în anii ce vor urma. De asemenea, camioanele electrice pot scuti companiile de niște bani. Încărcarea cu energie electrică este, deocamdată, mai ieftină decât un plin de combustibil. Acest lucru se va traduce în economii pentru companiile de transport.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Serge The Car Hauler


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide