Un Chevrolet Corvette din 2020 cu doar 5.500 de kilometri la bord a fost făcut praf și a ajuns la licitații. Cât cere proprietarul?

Autor: Marius Vișan 21 iul. 2020 Știri auto

Americanii au o abordare diferită atunci când vând o mașină la mâna a doua. Dacă la noi în țară o mașină cu probleme este mai întâi reparată iar abia apoi revândută, în SUA unele mașini care au fost implicate în accidente se vând așa cum sunt ele, cu tot cu daunele suferite.

Pe site-ul copart.com se află un Chevrolet Corvette Stingray avariat a cărui valoare este estimată la 58,000 de dolari. Fostul proprietar nu a apucat să circule foarte mult cu această mașină. Are un rulaj de doar 3.419 de mile (aproximativ 5.500 de km).

Un Chevrolet Corvette Stingray avariat costă 58,000 de dolari

Modelul are un motor V8 de 6.2 litri, tracțiune spate și o transmisie automată cu dublu ambreiaj cu 8 rapoarte. Are o putere de 490 de CP iar această mașină are nevoie de 2.9 secunde pentru a ajunge de la zero la 100 de km / h.

Intră în Galeria Foto

Conform site-ului oficial chevrolet.com, un astfel de exemplar (de nou) costă începând de la 58,900 de dolari. Astfel rezultă că modelul accidentat este cu doar 900 de dolari mai ieftin.

Despre Chevrolet Corvette

Chevrolet Corvette este o mașină sport cu două uși, pentru doi pasageri, fabricată și comercializată de Chevrolet pe o perioadă de peste 60 de ani, timp în care a trecut prin opt generații. Din 1953 până în 2019, a fost dotat cu un motor montat frontal și, începând cu 2020, este montat central. Generațiile sale au fost denumite de la C1 la C8. Modelul se face remarcat prin performanțele sale dar și prin designul distinct – componente confecționate fie din fibră de sticlă, fie din material compozit.

Modelul Corvette 2020, este disponibil atât coupe, cât și în configurația convertibile, ele și-au făcut debutul într-un interval de 3 luni. Coupe a debutat pe 18 iulie 2019 în trei culori de lansare (roșu, alb și albastru), în timp ce modelul decapotabil și-a făcut debutul pe 2 octombrie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: copart.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide