Un copil de 3 ani a „furat” mașina părinților și a produs un accident

Autor: George Cristea 25 mai 2021 Știri auto

Un copil de 3 ani a „furat” mașina părinților și a produs un accident. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar polițiștii investighează acum împrejurările în care copilul ar fi obținut cheile mașinii.

Intră în Galeria FOTO

Copiii mici sunt uimitori, iar în unele cazuri reușesc lucruri memorabile, la granița imposibilului. Probabil că și părinții acestui copil din Germania au fost uimiți de capacitățile incredibile ale odraslei. La frageda vârstă de numai 32 de luni, copilul a provocat un accident rutier cu mașina părinților pe care a „condus-o” chiar el.

Intrat în posesia cheilor mașinii prin metode ingenioase, tipice vârstei sale, băiețelul s-a urcat la volan, a pus în mișcare mașina părinților, iar aceasta s-a oprit după 150 de metri, într-un indicator rutier, scrie NDR. Din fericire, un martor a fost pe fază, a alergat spre mașină și a luat cheile din contact. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului. Polițiștii trebuie să clarifice cum a fost posibil ca băiatul să ajungă la chei și să preia controlul asupra mașinii.

Un copil de 3 ani a „furat” mașina părinților. Alte cazuri similare

Oricât de uimiți ar fi nemții de precocitatea puștiului, ar fi și mai uimiți să afle că în alte țări copiii sunt chiar mai înzestrați. În România, un copil de 3 ani a reușit să-i dea mamei o lecție de bună purtare, intrând cu mașina în ea după ce a ajuns la volan. El a reușit să pornească mașina și că o lovească pe mama sa în momentul în care a învârtit cheia în contact.

Un alt puști, ceva mai „în vârstă”, s-a distrat minute bune într-o parcare manevrând „Merțanul” familiei într-o parcare de lângă Craiova. Fără să ajungă pe spătarul scaunului şi cu ambele mâini pe volan, copilul face o întoarcere de 360 de grade şi opreşte maşina. Părinții nu au fost uimiți, ci chiar mândri, postând clipul pe rețelele de socializare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide