Un copil de trei ani s-a urcat la volan și a accidentat-o pe mama sa

Autor: Marius Vișan 09 iun. 2020 Știri auto
Un copil de trei ani s-a urcat la volan și a accidentat-o pe mama sa

S-a întâmplat în Gorj. Un copil în vârstă de trei ani s-a urcat la volanul unui autoturism aflat în curtea locuinței. El a reușit să pornească mașina și că o lovească pe mama sa în momentul în care a învârtit cheia în contact.

Autoturismul se afla în marșarier în momentul în care a copilul a învârtit cheia aflată în contact. Mama acestuia, în vârstă de 36 de ani, care se afla în spatele autovehiculului a fost lovită, motiv pentru care a sunat la numărul de urgență 112.

Copilul în vârstă de trei ani  fusese lăsat nesupravegheat

„Ieri (8 iunie 2020), în jurul orei 19.30, polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie, de 36 de ani, din localitate,  despre faptul că, în timp ce se afla în curtea locuinței, ar fi fost lovită de autoturismul proprietate personală, la volanul căruia se urcase minorul său, în vârstă de 3 ani, care fusese lăsat nesupravegheat, pentru o scurta perioadă de timp.

Femeia a fost transportata la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a declarat pentru Adevărul.ro Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Un alt caz în care un copil se află la volan s-a petrecut la Cluj

Un bărbat din județul Cluj s-a filmat în timp ce conducea mașina cu copilul în brațe. Acum aproape o săptămână un bărbat din județul Cluj s-a filmat în timp ce conducea mașina cu copilul în brațe. În clip se poate vedea cum fetița, care nu pare să aibă mai mult de un an, se ridică în picioare și se joacă, la un moment dat, cu volanul.

În acest caz polițiștii clujeni au declarat că s-au autosesizat și au efectuat verificări în acest caz, reușind să-l identifice pe conducătorul autoturismului. Între timp, postarea a fost ștearsă de pe Facebook.

„Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Călărași, județul Cluj. Acesta fost invitat la sediul Poliției municipiului Turda pentru clarificarea situației de fapt, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, au spus polițiștii de la IPJ Cluj.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide