A cumpărat un Audi A8 „fără probleme majore”. La primul drum, a avut un șoc

Autor: ProMotor 05 mai 2020 Știri auto

A dat un Porsche Cayenne cu defecțiuni majore pentru un Audi A8 “fără probleme majore” și – spunea vânzătorul – „nicio problemă mecanică”. Dar la primul drum, a avut un șoc.

GALERIE FOTO

Vitezometrul arăta că mașina stă pe loc, deși rulează cu o viteză de cel puțin 95 km/h pe autostradă. Numeroși martori s-au aprins în bord. De fiecare dată când noul proprietar ridică piciorul de pe accelerație sau când apasă frâna, un semnal sonor și un martor roșu îl anunță că trebuie să realimenteze, deși abia a plecat de la benzinărie.

Mai mult, la aproximativ 8 kilometri de casă, și-a făcut apariția în bordul limuzinei Audi A8 și martorul “Check engine” în bord, deci motorul V8 turbodiesel de 4,2 litri are și el probleme majore. Iar kilometrajul nu numără distanța parcursă.

Pe lângă toate aceste probleme, faptul că butonul pentru reglarea radioului nu mai merge pare să fie o nimica toată. Oricum volumul se poate regla din butonul de pe volan.

Ce are de gând să facă acum cu mașina?

“Am dat o mizerie pe altă mizerie”, se plânge cumpărătorul. “Măcar mașina dată de mine la schimb era Porsche și era versiunea Turbo”.

De fapt, tranzacția are la bază un scop nobil. Mașina a ajuns deja la o școală de mecanică rezervată persoanelor cu dizabilități. Limuzina Audi A8 le-a fost donată celor de acolo. Sosirea ei a stârnit un val de entuziasm printre elevi.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide