Un craiovean a fost filmat când transporta țevi cu mașina decapotabilă – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 19 oct. 2021 Știri auto

Cei mai inventivi oameni de pe planetă sunt, cu siguranță, românii. Un craiovean a fost filmat când transporta țevi de PVC cu mașina decapotabilă.

Intră în Galeria FOTO

Dacă te-ar întreba cineva care este cea mai practică formă de caroserie, probabil că te vei gândi la un SUV, un break sau un monovolum. Ei bine, ai greși enorm, pentru că în niciuna dintre aceste mașini nu vei putea transporta țevi cu lungimea de trei metri. În schimb, dacă vei decapota un cabriolet, ai rămâne surprins. Singura problemă la care ar trebui să te gândești ar fi ploaia.

Este una dintre mostrele de inteligență de care dau dovadă românii, care reușesc să rezolve elegant probleme despre care nici nu știu că le-ar avea. Suntem sigur că olteanul din imagini nu a sta pe gânduri nicio clipă să se gândească la mașina cu care va transporta țevile de PVC prin ploaie.

Un craiovean transporta țevi cu mașina decapotabilă. A devenit celebru

Desigur, doar pentru că omul și-a rezolvat treaba și acum ploaia se scurge vesel pe lângă casă pe burlanele din PVC roșu, asta nu înseamnă că nu a stârnit reacții. S-a râs, s-a glumit și s-a făcut bășcălie, iar omul nostru a ajuns celebru în toată România. Poate și dincolo de granițele ei, dacă ne gândim la profilul cititorilor noștri, mulți dintre ei din afara granițelor.

Imaginile au fost filmate pe o stradă din Craiova și au adunat peste 15.000 de vizualizări în numai două zile. Comentariile amuzante nu au întârziat să apară, că doar suntem o națiune de glumeți, urmași ai lui Păcală. Dincolo de glume, observăm că șoferul acestui Megane CC evită insistent să se atingă de maneta semnalizatorului de direcție. Probabil că era udă de la ploaie.

„Ce face un oltean când își ia decapotabilă?” – „Pune tabla să nu-l plouă” – comentează utilizatorii. „Judecând după ce transporta, ploaia e o problemă minoră”, „Nimic deosebit. În Craiova e plin de plante”, „Românul n-are noroc, dar se pricepe la tot ..” sau „Am înțeles că soția era în dreapta ca să scoată apa cu o găletușă” – sunt doar câteva dintre comentarii.

Desigur, oamenii transportă cu mașina chestii variate, mai mult sau mai puțin bizare. Spre exemplu, un gălățean transporta o canapea cu un Volkswagen Passat, pentru asta mergând cu ușile din spate deschise. Cei bogați pot să transporte bradul de Crăciun pe eleronul mașinii sport, în timp ce alții pot să transporte chiar mașini întregi pe caroserie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide