Un doljean a intrat cu mașina direct în magazin – VIDEO

Autor: Marius Vișan 01 oct. 2021 Știri auto

Un bărbat de 34 de ani a intrat luni (27 septembrie), cu maşina sa, un BMW Seria 7, într-un supermarket aflat la sensul giratoriu din cartierul Lăpuş, din Craiova.

Bărbatul a susținut că a fost acroșat de un TIR, din cauza căruia a pierdut controlul volanului și a fost proiectat în magazin.

Bărbatul a intrat cu ”șeptarul” direct în galatarul cu mezeluri

În urma incidentului, nu au fost înregistrate victime, întrucât la momentul când mașina a intrat în magazin nu era niciun client prezent. Potrivit poliţiştilor doljeni, accidentul a fost încadrat ca tamponare pentru că nu există victime. Au fost înregistrate doar pagube materiale.

Conducătorii celor două autovehicule urmează să rezolve pe cale amiabilă situația, au mai arătat polițiștii. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

VIDEO

Sursă foto: Gazeta de Sud

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Gazeta de Sud


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide