Un exemplar Tesla Model 3 a fost distrus într-o furtună masivă cu grindină – VIDEO

Autor: Adrian Somai acum o lună Știri auto

Cu grindina nu este niciodată de joacă, iar asta a simțit-o pe proprie piele proprietarul unei mașini Tesla Model 3 la începutul lunii august. Prins la volan în mijlocul unei furtuni de proporții care a făcut ravagii în Alberta, canadianul nu a mai avut ce face și a asistat îngrozit la distrugerea mașinii pe care o conducea.

S-a întâmplat chiar în prima zi a lunii august, atunci când Russ Osborne se afla la volanul unui Tesla Model 3 pe autostrada Queen Elizabeth II. Alături de alți 70 de șoferi, Osborne a fost surprins de o furtună masivă cu grindină, fără a avea un adăpost în apropiere. Surprins de ceea ce vede, șoferul a scos telefonul și a filmat furtuna, publicând mai apoi clipul video pe rețelele de socializare.

Furtuna nu a durat decât aproximativ zece minute, însă grindina a făcut ravagii. “A picat grindină la fel de mare cât o minge de tenis sau cât un grapefruit” a explicat Russ Osborne în descrierea clipului video postat în mediul online. Neavând cum să se mai deplaseze în timpul unei furtuni de o asemenea intensitate, Russ nu a mai avut nimic altceva de făcut în afară de a privi neputincios cum grindina îi distruge mașina.

Pagube semnificative provocate cu grindină

Așa cum se poate observa și în imaginile postate de acesta, grindina a lovit caroseria mașinii peste tot, provocând pagube semnificative. Parbrizul și acoperișul panoramic din sticlă au fost lovite intens de grindină, fiind practic spulberate până în momentul în care s-au prăbușit parțial în interiorul mașinii. Din fericire, geamul  s-a dovedit a fi mai rezistent și a reușit totuși să se mențină la locul lui.

Într-un alt videoclip pot fi observate mai bine pagubele pe care le-a suferit acest Tesla Model 3, mașina părând că tocmai a ieșit de pe platourile de filmare pentru un film de acțiune. Cioburi de sticlă pot fi observate peste tot, iar apa se scurge în interior prin mai multe locuri.

VIDEO:


Sursa foto: YouTube


Adrian Somai
Adrian Somai
Îmi plac mașinile și sunt mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniu. Sunt cel mai fericit atunci când călătoresc și am șansa de a cunoaște oameni, obiceiuri și locuri noi din lumea întreagă. Nu am studiat jurnalismul, însă mi-a plăcut dintotdeauna să scriu și să ofer informații ... citește mai mult

Comentarii
Inchide