Un exemplar Tesla Model 3 a fost distrus într-o furtună masivă cu grindină – VIDEO

Autor: Adrian Somai 25 aug. 2022 Știri auto

Cu grindina nu este niciodată de joacă, iar asta a simțit-o pe proprie piele proprietarul unei mașini Tesla Model 3 la începutul lunii august. Prins la volan în mijlocul unei furtuni de proporții care a făcut ravagii în Alberta, canadianul nu a mai avut ce face și a asistat îngrozit la distrugerea mașinii pe care o conducea.

S-a întâmplat chiar în prima zi a lunii august, atunci când Russ Osborne se afla la volanul unui Tesla Model 3 pe autostrada Queen Elizabeth II. Alături de alți 70 de șoferi, Osborne a fost surprins de o furtună masivă cu grindină, fără a avea un adăpost în apropiere. Surprins de ceea ce vede, șoferul a scos telefonul și a filmat furtuna, publicând mai apoi clipul video pe rețelele de socializare.

Furtuna nu a durat decât aproximativ zece minute, însă grindina a făcut ravagii. “A picat grindină la fel de mare cât o minge de tenis sau cât un grapefruit” a explicat Russ Osborne în descrierea clipului video postat în mediul online. Neavând cum să se mai deplaseze în timpul unei furtuni de o asemenea intensitate, Russ nu a mai avut nimic altceva de făcut în afară de a privi neputincios cum grindina îi distruge mașina.

Pagube semnificative provocate cu grindină

Așa cum se poate observa și în imaginile postate de acesta, grindina a lovit caroseria mașinii peste tot, provocând pagube semnificative. Parbrizul și acoperișul panoramic din sticlă au fost lovite intens de grindină, fiind practic spulberate până în momentul în care s-au prăbușit parțial în interiorul mașinii. Din fericire, geamul  s-a dovedit a fi mai rezistent și a reușit totuși să se mențină la locul lui.

Într-un alt videoclip pot fi observate mai bine pagubele pe care le-a suferit acest Tesla Model 3, mașina părând că tocmai a ieșit de pe platourile de filmare pentru un film de acțiune. Cioburi de sticlă pot fi observate peste tot, iar apa se scurge în interior prin mai multe locuri.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide