Un Ferrari a luat foc în mers. Proprietarul a privit în agonie cum epava arde mocnit – FOTO

Autor: Marius Vișan 07 oct. 2020 Știri auto

Pe data de 3 octombrie, un Ferrari 488 Pista Spider a luat foc în mers pe o șosea din Germania. Trei brigăzi de pompieri s-au repezit la locul incendiului, unde decapotabila cu 720 de cai putere era pe marginea drumului, cu șoferul aflat chiar lângă ea.

Camerele video au surprins momentul în care fumul a început să iasă de sub capota vehiculului în timp ce șoferul se deplasa pe lângă orașul bavarez Dehnberg, Heuchling.

Șoferul a oprit rapid mașina cuprinsă de flăcări și a sărit afară pentru a se salva. Apoi a privit în agonie cum supercarul său, estimat la o valoare de aproximativ 350.000 de euro, i-a ars în fața ochilor, până când a devenit aproape cenușă.

Pompierii au fost trimiși la fața locului dar Ferrari-ul galben a fost înghițit de flăcări până la sosirea lor. Purtând echipament de protecție pompierii au folosit spumă pentru stingerea flăcărilor.

Imagini cu epava care ardea mocnit

În urma incidentului, pompierii au curățat benzină și uleiul vărsate pe stradă. Șoseaua a trebuit apoi închisă câteva ore până când a fost îndepărtată epava care ardea mocnit. În timp ce cauza incendiului Ferrari din weekend nu a fost încă stabilită, anumite modele Ferrari s-au confruntat cu o serie de „incidente termice” în trecut.

Compania italiană de automobile de lux a fost nevoită să-și recheme în service peste 1.200 de exemplare ale modelului 458 fabricate în anul 2010, după ce mai multe au luat foc în SUA, Franța, Elveția și China.

Intră în Galeria Foto

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Freiwillige Feuerwehr Heuchling / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide