Un incendiu a izbucnit în Pasajul Unirii. Circulația a fost blocată – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 18 oct. 2022 Știri auto

Incidentele din Pasajul Unirii continuă să apară. De această dată, o mașină a luat foc, blocând circulația din pasaj.

În dimineața zilei de 18 octombrie 2022, o mașină a luat foc în Pasajul Unirii, blocând astfel circulația mașinilor prin acesta. Fumul gros a redus drastic vizibilitatea, iar autoritățile au intervenit la fața locului.

Autovehiculul a luat foc în Pasajul Unirii și degajă cantități mari de fum. Autoritățile au intervenit pentru stingerea incendiului cu 8 autospeciale de stingere. La fața locului s-au deplasat și 5 autospeciale SMURD. Circulația a fost oprită în pasaj pentru ca autoritățile să poată interveni. Au fost evacuate toate persoanele din pasaj, înauntru fiind prezente doar forțele de intervenție.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs în pasajul Unirii. Arde un autoturism, cu degajări mari de fum. Nu sunt victime până în acest moment”, a anunțat ISU.

În mașina care a luat foc se aflau doi adulți și un copil. Din fericire, nu au fost raportate victime rezultate în urma acestui eveniment nefericit.

Pasajul Unirii nu este ferit de incidente

De la redeschiderea sa, care a avut loc la începutul lunii septembrie, Pasajul Unirii nu a fost ferit de incidente. Ele au constat în diferite cazuri în care vehicule de transport de mărfuri sau persoane au rămas blocate în pasaj. Aceste precedente au avut loc din cauza nerespectării regulilor de circulație.

Într-unul dintre cazurile recente, o furgonetă de transport a rămas blocată în interiorul pasajului din cauză că șoferul nu a respectat regulile privind limita de înălțime. Astfel, autoutilitara a atins tavanul pasajului și a rămas blocată, blocând circulația. Autoritățile au intervenit pentru a scoate mașina afară.

Pentru isprava sa, șoferul nu a scăpat așa de ușor. Conducătorul autovehiculului a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Polițiștii rutieri l-au testat cu aparatul alcooltest, dar rezultatul indicat a fost 0.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide