Un jurnalist auto britanic se plânge de aceste 5 defecte ale modelului Dacia Duster

Autor: Marius Vișan 16 iun. 2022 Știri auto

Noua Dacia Duster a ajuns în mâinile britanicilor de la canalul de YouTube CarWow. Mat Watson a realizat un test drive cu noua versiune a SUV-ului din Mioveni.

Primul lucru care l-a enervat pe jurnalist din Marea Britanie este localizarea suporturilor pentru pahare de pe tunelul central.

În cazul în care cotiera este extinsă pentru mai mult suport al brațului, aceasta poate acoperi sticla sau paharul pus în suport. De asemenea, probleme pot apărea și la acționarea frânei de mână. Levierul acesteia este poziționat mult prea aproape de suportul pentru pahar.

TOP 5 defecte ale modelului Dacia Duster (by CarWow)

 

Un alt element care i-a displăcut lui Mat Watson ar fi ușile care nu acoperă pragurile. În situația în care mașina circulă prin noroi pragurile se pot murdari și, la rândul lor, murdăresc pantalonii pasagerilor sau ai șoferului în momentul în care încearcă să urce în mașină. Pentru a exemplifica, Mat Watson ne arată pantalonii murdari.

Tabloul de siguranțe poziționat în torpedo este un alt ”defect” care îl enervează pe britanic. Asta pentru că afectează capacitatea de depozitare a torpedoului.

Clapeta care acoperă bușonul rezervorului, mai exact modul în care se deschide, nu a fost pe placul britanicului. Faptul că aceasta se deschide cu ajutorul unei manete aflate în interiorul mașinii, în dreptul șoferului, îi îngrădește oarecum ușurința cu care alimentează mașina.

Și nu în ultimul rând, modul cum funcționează butonul de deschidere a gemului pasagerului de lângă șofer a fost, de asemenea, amintit în top 5 cele mai enervante lucruri pe care le întâlnești la noua Dacia Duster.

Cu toate acestea, fanii SUV-ului românesc vor avea și câteva motive de mândrie când vor auzi și lucrurile bune apreciate de Mat Watson la acest model.

Dacia este renumită pentru faptul că produce mașini relativ ieftine, cu un raport calitate-preț bun. Pe piața din Regatul Unit Dacia Duster pornește de la doar 15.000 de lire sterline, dar este oare alegerea inteligentă?! Va trebui să urmărești până la capăt prezentarea lui Mat pentru a afla.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: CarWow - YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide