Un Maserati s-a răsturnat în Suceava. Trei tineri au murit – VIDEO

Autor: Marius Vișan 16 mai 2021 Știri auto

În această seară, în jurul orei 00.00, un autoturism, marca Maserati, s-a răsturnat pe raza localității Poiana Stampei, județul Suceava.

Trei persoane se aflau în respectiva mașina. Celor trei persoane li se aplica manevre de resuscitare, dar, din păcate, au fost declarate decedate. Două dintre victime au 30 de ani, iar cealaltă 23 de ani.

Șoferul ar fi circulat cu viteză mare dinspre Vatra Dornei către Bistriţa, iar în momentul când a ajuns la km 124, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza vitezei excesive şi neadaptată, a pierdut controlul asupra direcţiei maşinii şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe partea stângă.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale de descarcerare, o ambulanță SMURD două echipaje SMURD (B2 + TIM) de la Bistrița-Năsăud, cu sprijinul unei ambulanțe SAJ.

Intră în GALERIA FOTO

Știri din aceeași categorie: O altă mașină s-a răsturnat în Bistrița-Năsăud

În jurul orei 06.00, Garda Prundu Bârgăului a intervenit la un accident rutier petrecut la Josenii Bârgăului, pe DN 17, unde o mașină s-a răsturnat, informează ISU Bistrița-Năsăud. Un bărbat în vârstă de53 de ani a fost transportat UPU SMURD Bistrița cu leziuni ce nu îi pun viața în pericol. La sosirea echipelor de intervenție, bărbatul era ieșit din mașină.

”Un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din județul Iași, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod, mai apoi răsturnându-se. Polițiștii au testat cu aparatul etilotest, conducătorul autoturismului, rezultatul fiind negativ. Bărbatul a fost ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Nu este singurul incident de acest fel care are loc în Bistrița-Năsăud în mai puțin de 24 de ore

Azi-noapte, în jurul orei 3.30, pompierii au intervenit în orașul Năsăud, după ce o mașină a intrat într-un stâlp. Echipajele SMURD (de prim ajutor și terapie intensivă mobilă) au preluat un bărbat în vârstă de 27 de ani, cu multiple traumatisme și, după stabilizare, a fost dus la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

”Un tânăr de 27 de ani, din Sângeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Năsăud, a pătruns pe acostament, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma impactului, conducătorul auto a suferit mai multe leziuni, fiind necesar transportul acestuia la spital. Șoferul nu a putut fi testat alcoolscopic datorită traumatismelor, procedându-se la recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide