Un McLaren 720S a fost zgâriat în parcare. Costul reparațiilor este imens

Autor: ProMotor acum 3 ani Știri auto

Un McLaren 720S a fost zgâriat în parcare de clientul care l-a închiriat. Chiar dacă stricăciunile par minore, factura de reperații este una impresionantă.

Închirierea unui supercar este o soluție rapidă pentru cei care vor să experimenteze senzațiile pe care ți le oferă o astfel de mașină, chiar dacă nu îți permiți să plătești pentru a deține una. Singurul lucru de cafe trebuie să ții cont este să nu te îmbeți mangă atunci când închiriezi un supercar, pentru că rezultatul poate fi unul catastrofal.

Șoferul unui McLaren 720S nu a ținut cont de această regulă de bun simț în timp ce impresiona prietenii în Las Vegas și a atins cu partea laterală un camion staționat în timpul manevrelor de parcare. Chiar dacă stricăciunile par minore (vă sună cunoscut celebrul „iese la polish, boss”, da?), factura de reparații depășește 69.000 de dolari, și asta fără a lua în calcul manopera.

În urma incidentului, mașina s-a ales cu o aripă față îndoită, oglinda ruptă și zgârieturi adânci pe partea dreaptă. Spoiler față este și acesta deteriorat, cel mai probabil într-un incident separat. Royalty Exotic Cars, agenția de rent-a-care care deține mașina, apreciază că mașina va avea nevoie de o nouă aripă față și o altă oglindă laterală, ca să nu mai vorbim reparațiile compenentelor care nu sunt la vedere. Numai piesele se spune că depășesc 69.000 de euro.

Pentru compania de rent-a-car, paguba este însă mult mai mare. Chiar dacă asigurarea acoperă costurile reparațiilor, supercarul va fi scos din circuitul productiv pentru o perioadă de cel puțin trei luni, cât ar dura reparațiile.

Cât despre persoana care a produs stricăciunile, pentru el problemele abia încep. Paznicii de la hotelul Stratosphere din Las Vegas l-au arestat pentru că a făcut scandal. În plus, proprietarul camionului a raportat la poliție accidentul ca fiind unul cu autor necunoscut (hit and run în limbajul americanilor), ceea ce înseamnă că pe petrecăreț îl așteaptă cu siguranță un proces și daune semnificative de achitat.

sursa: motor1.com
Comentarii
Inchide