Un McLaren P1 abia cumpărat de o săptămână a fost avariat de inundațiile provocate de uraganul Ian

Autor: Adrian Somai 02 oct. 2022 Știri auto

Uraganul Ian face ravagii în Statele Unite ale Americii, mai multe persoane din statul Florida pierzându-și viața în această săptămână, în timp ce aproape trei milioane de case au rămas fără electricitate. Totodată, sute de străzi au fost inundate, autoritățile fiind depășite de situație.

Puterea uraganului Ian a fost resimțită și de un american care a avut șocul vieții lui când și-a văzut mașinile din garaj inundate de viitura formată. Printre ele se regăsea și un exemplar McLaren P1, unul dintre cele 375 de unități construite de producătorul britanic. Mai mult decât atât, mașina era aproape nouă, având pe bord mai puțin de 500 de kilometri parcurși. Dacă asta nu era de ajuns, supercarul fusese achiziționat de american cu numai o săptămână înainte.

Potrivit imaginilor pe care utilizatorul „lambo9286” le-a postat pe rețelele de socializare, viitura a fost atât de puternică încât a scos efectiv mașina din garaj și a purtat-o până în mijlocul străzii. Deși șocat de ceea ce a văzut, Ernie a avut însă puterea să documenteze toată pățania și să o posteze în cele din urmă pe internet.

Nu era singura mașină din garaj

Lucrurile sunt însă chiar mai rele decât atât, Ernie fiind nu numai un simplu pasionat auto, ci chiar un colecționar. Astfel, în garajul său nu se afla numai acest exemplar McLaren P1, ci și un Rolls-Royce Phantom. Și acesta a avut parte de aceeași soartă precum P1, fiind purtat de ape în afara garajului, până în mijlocul străzii. Nu se știe daca și alte automobile din garajul lui Ernie au fost avariate în urma inundațiilor provocate de uraganul Ian.

Fără doar și poate, pagubele provocate de această pățanie sunt substanțiale. Tot ce ne mai rămâne să sperăm este că Ernie avea o asigurare care să acopere asemenea evenimente nefericite.

Sursa: Motor1 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Instagram "lambo9286"


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide