Un Mercedes este oferit la schimb, pe OLX, pe o Dacia Spring

Autor: Ionuț Vîlciu 31 iul. 2022 Știri auto

Dacia Spring este foarte îndrăgită în rândul românilor. Este atât de îndrăgită încât există persoane care și-ar da la schimb Mercedesul pentru a intra în posesia micului model electric.

Acesta nu este primul anunț de acest gen. Nu cu mult imp în urmă, un proprietar de BMW oferea mașina sa la schimb pe o Dacia Spring.

Pe OLX am mai găsit un astfel de anunț, unul în care un proprietar își vinde Mercedesul, dar ia în considerare și un schimb cu un exemplar al electricei autohtone. În anunț este vorba despre un Mercedes E350 Coupe, din anul 2011. Mașina are 75.784 de kilometri parcurși, ceea ce este destul de puțin, ținând cont de vârsta mașinii.

Proprietarul Mercedesului precizează că este unicul proprietar al mașinii și că taxele și mentenanța sunt în perfectă ordine. Sub capota acestei mașini se află un motor V6 de trei litri, pe motorină, ce dezvoltă 231 de cai putere. Motorul este legat la o cutie automată în șapte rapoarte.

Mercedes Clasa E, la schimb cu Dacia Spring

Mercedesul listat pe OLX poate fi cumpărat cu 22.200 de euro. Mașina are o sumedenie de dotări, fiind o echipare AMG. Printre acestea se numără un interior din piele crem, senzori de parcare față-spate, plus o cameră de marșarier, dar și o suită întreagă de sisteme de asistență. Se pare că acest propietar de Mercedes este dispus să renunțe la confortul brandului de lux pentru modesta electrică produsă de Dacia. „Accept ca variante doar Dacia Spring. Rog seriozitate, fara alte cereri de schimburi sau negocieri”, scrie acesta în anunțul listat. De asemenea, el mai spune și că mașina are schimburile la zi și că este foarte bine întreținută.

Dacia Spring a făcut furori încă de la lansarea sa. Primul model alimentat de baterii al celor de la Dacia s-a impus pe piața mașinilor electrice din România. Acesta a ajuns să dețină circa un sfert din cota de vânzări a secmentului.

La sfârșitul lunii martie 2022, se aflau în circulație, în Europa, aproape 40.000 de vehicule Dacia Spring. Cele mai multe înmatriculări au fost făcute în Franța, undeva la peste 18.000 de exemplare.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: OLX


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide