Un Mercedes Maybach GLS, noua achiziție a lui Marian Oprișan, vicepreședintele CJ Vrancea. Cât costă mașina

Autor: Daniel Samoilă 08 dec. 2021 Știri auto

Marian Oprișan, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, a fost observat în trafic conducând un Mercedes Maybach GLS 600. Este cea mai recentă achiziție a politicianului din partea PSD.

Prețul unui Mercedes Maybach GLS, o mașină de lux și foarte puternică, ajunge la 188.000 de euro. Problema este că Oprișan nu a specificat prețul de achiziție în declarația sa de avere, potrivit g4media.ro.

Intră în Galeria FOTO

Oprișan și-a înmatriculat mașina cu aceleași numere pe care le avea și la limuzina Audi A8, pe care a vândut-o în 2021.

Politicianul a mai condus în trecut și alte modele puternice și scumpe. Oprișan a mai avut și modele precum Toyota Land Cruiser, Nissan Navara, Toyota Tundra, Mercedes G, Toyota Shelby.

Foto: G4media

Mercedes Maybach GLS, cel mai luxos SUV al constructorului german

Mercedes Maybach GLS a fost lansat în 2019 și este cel mai luxos SUV al constructorului german.

Maybach GLS dispune de un motor V8 bi-turbo de 4.0 litri, echipat cu funcție EQ Boost. Mașina dezvoltă 550 de cai, fiind  ajutată de sistemul mild-hybrid cu tensiunea de 48 de volți.

SUV-ul Mercedes accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde și atinge o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h.

În ceea ce privește interiorul, Mercedes-Maybach GLS folosește baza tehnică și designul lui Mercedes-Benzx GLS, la care adaugă luxul și prestigiul așteptate de la un model de top Maybach. Scaunele din spate au spătar cu înclinare reglabilă și masaj, iar consola centrală poate fi folosită pe post de birou sau frigider.

Acest Mercedes mai dispune și de o instalație de aer condiționat cu două zone lucrează special doar pentru pasagerii din spate. Aceștia mai au la dispoziție o unitate multimedia MBUX independentă de cea a șoferului.  Pentru ca luxul să fie pe măsură, Mercedes a dezvoltat și un parfum special pentru interiorul mașinii.

Roțile mașinii sunt de 22 sau 23 de inchi și au fost dezvoltate de Mercedes exclusiv pentru acest model. Și culorile acestui Mercedes sunt deosebite, aducând un plus de eleganță și stil pentru acest model extrem de costisitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: NetCarShow.com



Comentarii
Inchide