Un Mercedes pregătit pentru furturi pare din filmele cu James Bond

Autor: Cristian Gubandru 24 mai 2022 Știri auto

Polițiștii din California au fost sesizați de un rezident din Irvine, California, că un Mercedes apărut în filmări cu furturi este în zonă.

După ce polițiștii au confiscat exemplarul Mercedes de la doi suspecți de infracțiuni au aflat că mașina avea câteva gadgeturi din filmele cu James Bond.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Ofițerii au descoperit un dispozitiv care schimba electronic plăcuța de înmatriculare a vehiculului prin apăsarea unui buton.

Polițiștii au postat și un scurt videoclip al dispozitivului. În videoclip, puteți vedea partea de jos a cadrului plăcuței de înmatriculare îndepărtându-se de mașină în timp ce se răstoarnă.

Dispozitivul, folosit probabil pentru schimbarea plăcuței în cazul în care mașina era căutată de poliție, este oarecum subminat de faptul că Mercedes-ul are roți destul de distinctive.

VIDEO: Dispozitiv pentru schimbarea plăcuței la un Mercedes din California

Cei doi suspecți au fost prinși deoarece un rezident a recunoscut vehiculul despre care credea că ar fi fost implicat în spargeri anterioare și a sunat la poliție.

Pe lângă plăcuță, polițiștii spun că mașina era echipată cu un dispozitiv care transfera combustibil direct în rezervorul de benzină al mașinii dintr-un alt vehicul. Prețurile la benzină sunt atât de mari încât până și hoții simt … mai ales în California, unde media s-a apropiat de pragul de 6,1 dolari pe galon.

În plus, se pare că Clasa C avea, de asemenea, instrumente de spargere și bunuri furate. Doi suspecți din Garden Grove au fost arestați și arestați sub acuzația de furt de vehicule, furt din vehicule, furt de identitate, posesie de bunuri furate și deținere de instrumente de spargere.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops - Irvine PD


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide