Un minor a furat mașina părinților și a provocat un accident grav în Alexandria – VIDEO

Autor: George Cristea 13 iul. 2020 Știri auto

Un minor în vârstă de 15 ani a furat mașina părinților și a provocat un accident grav în Alexandria. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi conțin imagini cu puternic impact emoțional.

Intră în Galeria FOTO

Accidentul s-a produs duminică seara, în jurul orei 19:30. Din imagini se vede cum mașina deviază de la traseu și lovește o femeie care împinge o tricicletă pe care se afla un copil. Potrivit polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Alexandria, aceștia au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe platoul din pădurea Vedea.

Un minor a furat mașina părinților și a lovit o mamă și pe copilul acesteia. Cum s-a petrecut accidentul?

„Din primele cercetări polițiștii au stabilit că, în timp ce un minor în vârstă de 15 ani din municipiul Alexandria conducea autoturismul aparținând tatălui său, pe care l-a sustras fără știrea acestuia, pe aleea de acces către pădurea Vedea, din cauza unei explozii a pneului stânga față, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a accidentat doi pietoni, o femeie în vârstă de 32 de ani și copilul acesteia, în vârstă de doi ani, ambii din municipiul Alexandria, care se deplasau în imediata apropiere a autovehiculelor parcate în locuri special amenajate” se arată într-un comunicat al Biroului Rutier Alexandria.

https://youtu.be/WV0nvBWtCts

După producerea evenimentului tânărul a părăsit locul evenimentului fără încuviințarea poliției, fiind identificat ulterior. Acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările au arătat că adolescentul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Femeia și copilul au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Aceștia au suferit mai multe traumatisme, dar viața lor nu este în pericol.

Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducere fără permis și furt în scop de folosință. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Cazul nu este primul în care polițiștii au de-a face cu un copil la volan. În martie, un alt copil cu vârsta de 14 ani a fost oprit de polițiști în județul Cluj. Recordul este deținut însă de un puști de 3 ani din județul Gorj, care a reușit să-și accidenteze mama după ce a reușit să pornească mașina familiei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Total Impact



Comentarii
Inchide