Un minor, suspectat că ar fi incendiat mai multe mașini în București

Autor: Daniel Samoilă 02 dec. 2021 Știri auto
Un minor, suspectat că ar fi incendiat mai multe mașini în București

Un minor este suspectat de Poliția Capitalei că ar fi incendiat mai multe mașini în București. Câteva vehicule parcate pe două străzi au fost afectate.

Concret, incidentul s-a petrecut chiar de 1 decembrie, Ziua Națională a României, în jurul orei 08:40. Un incendiu s-a pornit la un autoturism și apoi s-a propagat și la vehiculele parcate în împrejurimi.

În total, nu mai puțin de șapte mașini au fost afectate de foc. De vină ar fi un minor din Sectorul 6, acolo unde a avut loc nefericitul eveniment.

Un minor a incendiat mai multe mașini în București

Conform Adevarul.ro, la locul incidentului au ajuns polițiștii din cadrul Secției 21 din Sectorul 6 și au reușit să lichideze focul. Șapte mașini au fost afectate.

Ulterior, minorul a fost reținut și dus la audieri. Cercetările vor continua pentru distrugere prin incendiere la Secția 21 de Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

„În data de 1 decembrie, în jurul orei 8.40, prin apel 112, a fost sesizat un incendiu ce se manifesta la un autoturism, focul extinzându-se la alte autoturisme parcate, care au suferit distrugeri în diverse proporţii. În apropierea acestei locaţii, pe o stradă adiacentă, a fost identificat un alt autoturism, la care se manifesta un incendiu, care a afectat şi alte autoturisme parcate.

Au fost declanşate verificări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, iar în urma cercetărilor a rezultat presupunerea rezonabilă că incendiile au fost provocate. A fost identificat şi depistat un minor, care a fost condus la audieri, ulterior fiind reţinut”, a transmis Poliția Capitalei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide