Un model Tesla a rămas fără baterie și a provocat haos în parcarea unui mall

Autor: Daniel Samoilă 09 nov. 2021 Știri auto

Un model Tesla a rămas fără baterie în parcarea unui mall și a provocat haos. Mașina s-a blocat pe rampa de ieșire, iar în spatele său s-a format o coloană uriașă.

Evenimentul mai puțin plăcut s-a petrecut în Marea Britanie, în parcarea celui mai mare mall din Londra – Westfield Shopping Centre. Din imaginile postate pe Reddit de un utilizator se poate vedea că este un Tesla Model S, model negru.

Intră în Galeria FOTO

Modelul Tesla S a rămas blocat pe rampa de ieșire timp de mai bine de trei ore, iar șoferii au fost nemulțumiți de acest lucru. Utilizatorul de pe Reddit care a fotografiat mașina a și postat un mesaj pe rețeaua de socializare: „Perfect, un Tesla a rămas fără baterie și s-a oprit pe rampa unei parcări cu 5 etaje din Westfield. Au trecut trei ore și încă numărăm…”

Foto – Reddit

Un model Tesla a creat haos în parcarea unui mall din Londra

Modelul Tesla s-a oprit chiar într-o zonă îngustă, iar celelalte mașini nu au avut spațiu ca să treacă pe lângă, de aceea s-a format și coloana din spate, scrie Daily Star.

Potrivit Tesla, mașina are o autonomie de 580 de kilometri când bateria este încărcată complet.

De altfel, Tesla Model S este unul dintre modelele atipice ale companiei lui Elon Musk. Volanul are un look special, pentru că nu mai este rotund.

Arată mai degrabă ca o manșă de avion și seamănă cu ce este montat în cabina Roadster-ului Tesla. Apar pe volan doar două butoane rotative, care pot fi controlate cu degetul mare. Volanul este suport și pentru o serie de comenzi tactile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Reddit



Comentarii
Inchide