Un Nissan 370Z care a aparținut lui Paul Walker s-a vândut pe o sumă record

Autor: ProMotor acum 7 luni Știri

Un Nissan 370Z care a aparținut lui Paul Walker este cel mai scump 370Z vândut vreodată la o licitație. Mașina a apărut în al cincilea film al seriei Fast & Furious (Fast Five), fiind condusă de personajul interpretat de Gal Gadot.

Intră în Galeria FOTO

Mașina, un Nissan 370Z din 2009, s-a vândut pentru 105.600 de dolari  la o licitație a casei Barrett-Jackson Scottsdale. În film arăta puțin diferit, cu un kit de caroserie specific, jante negre și o capotă din carbon. În film trebuia să arate ca și când ar fi avut un kit turbo, prin urmare în spatele spoilerului a fost montat un intercooler fals.

Din punct de vedere mecanic, acest Nissan 370Z are o configurație standard, cu o motorizare aspirată de 3,7 litri cuplată la o cutie de viteze manuală. În interior a păstrat volanul de curse amovibil pe care l-a avut în film, dar dispune de un nou scaun-scoică pentru șofer.

Prețul de peste 100.000 de dolari este oarecum polarizant. În funcție de ce parte a paharului îți place să vezi, cumpărătorul s-a ales fie cu un 370Z supraevaluat, fie cu cel mai ieftin mod de a deține nu doar o mașină folosită în Fast and Furious ci chiar una care a aparținut unuia dintre starurile seriei.

În 2015, o Toyota Supra condusă de Paul Walker în filmul original Fast & Furious s-a vândut la o licitație pentru 185.000 de dolari. Colecția de mașini a lui Paul Walker a fost impresionantă, fiind obiectul mai multor licitații desfășurate în ultima perioadă. La cea mai recentă au fost adjudecate cinci modele BMW M3 care au aparținut celebrului actor.


Sursa foto: Barrett-Jackson Scottsdale


Comentarii
Inchide