Un Nissan Skyline GT-R R34 condus de Paul Walker în Fast & Furious 4 va fi vândut la licitație

Autor: Ionuț Vîlciu 17 apr. 2023 Știri auto

Un Nissan Skyline GT-R R34 modificat, care a fost folosit în filmul „Fast & Furious” și condus de Paul Walker, va fi scos la licitație.

Mașina a fost folosită în filmul „Fast & Furious” și are piese solicitate în mod special de Paul Walker, care a și condus mașina în film. Acum, iconicul Nissan GT-R este oferit spre vânzare publicului, relatează Carscoops.

Paul Walker nu a deținut personal această mașină. În schimb, a cerut să primească modificări înainte de a apărea în al patrulea film din seria „Fast & Furious”. Aceste modificări includ un intercooler de la Turbonetics, o evacuare NISMO NE-1 și frâne mai performante de la Rotora. Deși nu există o fișă tehnică pentru a dovedi acest lucru, Bonhams spune că mașina produce 550 CP, o putere care nu este deloc neglijabilă. De asemenea, are un monitor mare pentru bord, scaune de curse OMP personalizate și un player audio de la Sony.

Nissan-ul Skyline GT-R condus de Paul Walker va fi scos la licitație

Acest exemplar de Skyline GT-R are ceva mai multă istorie în spate decât cea referitoare la timpul petrecut la Hollywood. Odată ce filmările au fost finalizate, guvernul SUA a confiscat mașina. Evident, oficialii au dezbătut modul în care importatorul, Kaizo Industries, a adus vehiculul în State. Kaizo a importat mașina sub formă de carcasă și apoi i-a montat motorul RB26 cu șase cilindri și a numit totul ca fiind un „kit car”.

După ceea ce casa de licitații Bonhams spune că a fost o „bătălie juridică îndelungată”, mașina a fost salvată de la casare și a ajuns să fie exportată în Germania. A stat acolo și a fost expusă ca piesă statică până la această licitație pe care proprietarul o plănuiește de ceva timp. Bonhams sugerează ca oricine îl cumpără să îi facă o revizie înainte de încerca orice condus mai dinamic.

Licitația are loc între 28 aprilie și 5 mai la Bruxelles.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Bonhams


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide