Un nou atac cu crosa de golf în București. Sportul promovat de președintele Iohannis e din ce în ce mai popular

Autor: Cristian Agatie 22 sept. 2021 Știri auto

Zilele trecute a avut loc un nou atac cu crosa de golf în București, în urma unei altercații în trafic. Sportul promovat de președintele Iohannis e din ce în ce mai popular, după cum au remarcat cei de la Sindicatul Europol al polițiștilor, care au postat videoclipul de mai jos pe Facebook.

Intră în Galeria FOTO

Scenele de o violență extremă s-au petrecut pe Calea Rahovei din sectorul 5, în mijlocul bulevardului. În urma unui conflict în trafic, mai mulți șoferi s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei folosește cu oarecare rată de succes o crosă pe care a scos-o din portbagajul mașinii.

Semn că românii iau în serios îndemnul președintelui lor, care promovează golful ca un sport „deloc exclusivist, care oferă multe satisfacții”. Fapt care devine evident imediat ce urmărești imaginile postate de cei de la sindicatul Europol al polițiștilor.

Atac cu crosa de golf în București. Este al doilea în ultimele trei luni

„La scurt timp după declarația de sâmbătă a lui Klaus Iohannis, Președintele României, de pe un teren de golf din jud. Alba, prin care încuraja românii să «descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții», pe un bulevard din București s-au scos crosele. S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune, doar că nu pe terenul de golf, ci pe asfaltul de pe bulevard”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Europol.

În apărarea bucureștenilor din jurul crosei de golf, pe mijlocul bulevardului era un gazon de toată frumusețea – este ușor să faci confuzii într-o astfel de situație. Nu mai departe de luna iunie, un alt conflict în trafic era tranșat tot cu ajutorul crosei de golf, pe un bulevard din sectorul 2.

„Fenomenul agresiunilor din trafic este tot mai accentuat, iar faptul că astăzi orice șofer poate avea în mașină, la îndemână, orice obiect contondent, de genul bâtă de baseball, crosă de golf, săbii, macete etc. ne demonstrează încă o dată cât de depășită este legea și politica penală din România”, au acuzat sindicaliștii.

Este adevărat că Poliția este o instituție militarizată, iar deciziile se iau pe cale ierarhică. Cei de la Europol ar trebui să fie conștienți însă că starea instabilă a națiunii reflectă într-o mare măsură și atitudinea miserupistă a polițiștilor în fața celor care încalcă legea.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide