Un teaser care ne arată cum se naște Skoda Vision IN, unul dintre cele mai frumoase SUV-uri Skoda

Autor: Marius Vişan acum o lună Știri

Conceptul Skoda Vision IN începe să prindă contur.

După ce acum câteva săptămâni am vazut schițele oficiale, cei de la Skoda au publicat acum și un videoclip care pune în evidență unele dintre elementele unice de stil ale acestui SUV.

GALERIE FOTO

Clipul apare cu două săptămâni înainte de premiera mondială a lui VISION IN de la Auto Expo 2020 din New Delhi (5 – 12 februarie 2020), Skoda a lansat primele detalii într-un videoclip. Conceptul a fost dezvoltat special pentru piața indiană, și stabilește accente spectaculoase de design cum ar fi elemente cristaline iluminate.

În față, mașina are o grilă și un logo, ambele iluminate care modelează identitatea vizuală împreună cu farurile LED. Partea din spate este vizibilă doar parțial, dar prezintă o semnătură luminoasă unică. Mai multe elemente iluminate pot fi găsite în interior, pe tabloul de bord, selectorul de viteze și sub instrumentarul de bord digital.

La bază se află platforma MQB-A0-IN care a fost dezvoltată special pentru India, iar conceptul previzualizează un model de producție care se va lansa spre sfârșitul anului 2020. Cu o lungime de 4.260 mm, este mai lung cu 19 mm Kamiq și cu 130 mm mai scurtă decât versiunea chineză.

Platforma MQB-A0-IN a fost creată ca răspuns la dorințele clienților din regiune. Pe viitor, pe această nouă platformă va sta la baza altor modele Skoda și Volkswagen.

VIDEO


Sursa foto: Carscoops


Comentarii
Inchide