Un nou vehicul fără șofer face victime în județul Cluj

Autor: ProMotor 16 mai 2020 Știri auto

Un nou vehicul fără șofer face victime în județul Cluj. Într-un incident straniu produs vineri în localitatea Floreşti din judeţul Cluj, o maşină parcată în faţa unui magazin a început să meargă singură şi a intrat în vitrină, rănind o femeie.

Intră în Galeria FOTO

Clujul este unul dintre centrele tehnologice ale țării, în zonă activând multe companii IT și din domeniul Automotive. Unele dintre acestea testează sisteme de asistență pentru mașinile viitorului.  Nu în ultimul rând, Clujul este primul oraș din România în care sunt testate autobuze fără șofer. Poate așa se explică și acest accident bizar, în care  fost implicată o mașină fără șofer.

Accident produs de un vehicul fără șofer, la Cluj

Potrivit ISU Cluj, o autospecială și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui incident care s-a produs în jurul orei 17.30, în parcarea unui magazin de pe strada Teilor din localitatea Florești. Pompierii au găsit un autoturism și ușa de la intrarea în magazin avariate și o femeie de cca 30 de ani care prezenta câteva tăieturi superficiale la nivelul unui braț.

Echipajul SMURD a intervenit pentru a acorda îngrijiri medicale unei femei de circa 30 de ani, rănită după ce o maşină parcată a intrat în vitrina unui magazin din Floreşti. Victima avea câteva tăieturi superficiale la nivelul unui braţ, a primit primul ajutor şi a refuzat transportul la spital.

Surse locale spun că maşina a fost parcată, dar neasigurată corespunzător, în parcarea magazinului şi, la un moment dat, vehiculul a ajuns în vitrina unităţii de alimentaţie, fără să fie pornită de şofer.

Nu este primul accident de acest fel. În octombrie anul trecut, o mașină fără șofer a pătruns într-o intersecţie şi a lovit în plin o altă maşină al cărei şofer tocmai plecase de la semafor. Potrivit martorilor, maşina era parcată la câteva sute de metri mai sus de locul producerii accidentului şi este posibil ca aceasta să fi sărit din viteză şi să se fi pus în mişcare necontrolat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide