Un polițist din București și-a luat un Mercedes care valorează cât salariul lui pe 10 ani

Autor: ProMotor 07 feb. 2020 Știri auto

Un polițist din București și-a luat un Mercedes-AMG GT cu patru uși, cotat la aproximativ 150.000 de euro. Tatăl său este șeful ADP Sector 4, mama este subprefectul Capitalei, iar el ocupă funcția de director executiv al Direcției de Inspecție și Control, scrie Libertatea.

Galerie foto

Antonio Goleac are 29 de ani. Acesta a fost inspector ANAF, apoi polițist local clasa I, grad asistent, cu venituri anuale de 25.000 de lei, ceea ce echivalează cu un venit lunar de 2.000 de lei.

Libertatea scrie că tatăl său, Marian Goleac, este mâna dreaptă a primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, iar mama sa, Nicoleta-Matilda, a fost numită de fostul premier Viorica Dăncilă.

Goleac junior conduce un Mercedes-AMG GT 53 4-Door Coupe, cu preț de pornire de 122.000 de euro, adică înainte de a adăuga dotările opționale.

Mașina are număr de Germania și este înregistrată în orașul Herne, la 17 kilometri de Dortmund, dar site-ul Libertatea scrie că la serviciu, Goleac junior merge cu Duster-ul instituției.

Polițistul locuiește într-o vilă din Berceni, primită ca donație de la părinții săi. În ultima declarație de avere nu este trecută nicio mașină, deși în trecut, acesta a condus un Audi A7.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Libertatea



Comentarii
Inchide