Un poliţist din Constanţa a fost ameninţat de un șofer: „Ne întâlnim pe traseu, fără uniformă“ – VIDEO

Autor: ProMotor 24 nov. 2020 Știri auto
Un poliţist din Constanţa a fost ameninţat de un șofer: „Ne întâlnim pe traseu, fără uniformă“ – VIDEO

Un poliţist din Constanţa care verifica autoturismele care ieşeau din localităţile carantinate a fost ameninţat de un şofer care s-a supărat că a fost singurul oprit pentru a fi verificat.

Un om de afaceri constănţean a fost oprit în trafic de oamenii legii pentru o verificare de rutină, fapt care l-a supărat foarte tare. Când omul legii l-a anunţat că are de plătit şi o amendă de 2.900 de lei pentru că a adus injurii, și-a ieșit din fire, iar momentul a fost filmat. Întrebat dacă are obiecții, el a răspuns cu înjurii, apoi l-a amenințat pe polițist: „Lasă că ne întâlnim noi pe traseu, fără uniformă…“.

Șoferul recalcitrant a primit o amendă de 2.900 de lei

Bărbatul, un om de afaceri din oraș, avea asupra sa declarația pe proprie răspundere și toate actele în regulă, dar și-a ieșit din fire pentru că, susține el, ar fi fost singurul șofer oprit la filtru.

Polițistul a filmat interacțiunea cu șoferul turbulent, astfel, în baza dovezii obținute, acesta riscă să răspundă acum și penal, nu doar contravențional.

Conform IPJ Constanţa, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, urmând ca cercetările să fie efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, scrie Adevărul.ro

VEZI VIDEO –> AICI

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Replica de ConstanţaComentarii
Inchide