Un Porsche 911 Turbo S impecabil a fost scos la vânzare pe Autovit. Cât costă?

Autor: Adrian Somai 10 feb. 2023 Știri auto

Când te gândești la achiziționarea unei mașini la mâna a doua de pe o platformă specializată te duci cu gândul, cel mai probabil, la o mașină destul de ieftină. Ei bine, nu este și cazul modelului despre care discutăm în materialul de față. Pe platforma Autovit a apărut în această săptămână un model Porsche 911 Turbo S de toată frumusețea. Mașina se află într-o stare impecabilă, iar prețul este unul pe măsură.

Vorbim despre un Porsche 911 Turbo S echipat cu o unitate de motorizare twin-turbo cu capacitate de 3.8 litri și cu două turbocompresoare, capabilă să dezvolte o putere de 650 de cai și un cuplu maxim de 800 Nm. Transmisia este asigurată prin intermediul unei cutii automate PDK cu opt rapoarte și dublu ambreiaj. Tot din punct de vedere tehnic mai trebuie să spunem că Porsche 911 Turbo S mai este echipat și cu un sistem de evacuare cu flapsuri reglabile, sunetul scos pe șosea fiind unul care atrage toate privirile celor din jur.

Cu o asemenea echipare tehnică, Porsche 911 Turbo S poate accelera de la 0 la 100 km/h în numai 2.7 secunde, în timp ce repriza 0 – 200 km/h poate fi realizată în 8.9 secunde. Totodată, mai trebuie menționat faptul că viteza maximă pe care o poate prinde Porsche 911 Turbo S este de 330 km/h.

Doar 1.500 de kilometri parcurși

Mașina scoasă la vânzare pe Autovit este produsă în 2022 și se regăsește într-o stare impecabilă din toate punctele de vedere. Nu a fost implicată în niciun accident și a parcurs până în prezent numai 1.500 de kilometri. La exterior, caroseria este vopsită într-o nuanță de culoare Carrara White Metallic, în timp ce interiorul este unul integral din piele în roșu Bordeaux, cu cusături contrastante.

Prețul cerut pe acest exemplar nu este însă unul deloc mic, însă acest lucru nici nu trebuie să ne surprindă având în vedere că vorbim despre un Porsche 911 Turbo S. Mai exact, mașina are un preț nenegociabil de 285.600 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captura ecran Autovit


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide