Un proprietar de Tesla Model X a rămas fără mașină. Aceasta a fost „trasă în țeapă” pe Autostrada A3

Autor: George Cristea 09 iun. 2021 Știri auto

Un proprietar de Tesla Model X a rămas fără mașină, după ce platforma care o transporta a fost implicată într-un accident. Tesla a fost „trasă în țeapă” pe Autostrada A3 de parapetul de pe margine, care a străpuns atât autoplatforma, cât și prețioasa ei încărcătură.

Intră în Galeria FOTO

Un spectaculos accident s-a produs miercuri dimineața pe autostrada A3, între Târgu Mureș și Cluj Napoca. O autoplatformă care transporta o Tesla Model X a părăsit carosabilul și a lovit parapetul de pe margine. Acesta a străpuns ambele mașini, spre disperarea – nu ne îndoim – a proprietarului mașinii Tesla, care are de așteptat o perioadă lungă până când mașina sa îi va fi returnată.

Accidentul s-a produs în jurul orei 5:00 dimineața, în intersecția Chețani, sensul de mers spre Cluj. Cel mai probabil, mașina Tesla era transportată pe platformă în afara țării, pentru reparații în cadrul unității service Tesla de la Viena. România nu dispune de o unitate service pentru mașinile Tesla, deși producătorul american și-a anunțat intenția de a oferi servicii de reparații la București, începând din această toamnă.

Până atunci, șoferii mașinilor Tesla trebuie să aștepte vreme îndelungată până când mașinile lor sunt trimise pe platformă în Austria pentru reparații. În cazul exemplarului din imagini, proprietarul va avea de așteptat mult și bine – cel mai probabil mașina lui nu se va întoarce prad curând. Nu știm ce stricăciuni au fost produse mașinii în momentul în care parapetul metalic a străpuns podeaua mașinii, dar probabil că au fost substanțiale.

Proprietar Tesla Model X, rămas fără mașină. Acesta ar putea să nu fie singurul

Accidentul a fost anunțat, ca de obicei, laconic, de reprezentanții ISU Mureș. Din primele informații, șoferul autoplatformei a fost rănit, având mai multe plăgi deschise, dar niciuna care să-i pună viața în pericol.

„Pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș, odată ajunși la locul intervenției, au constatat că este vorba despre o autoplatformă care transporta un autoturism și tracta o remorcă, aceasta a părăsit partea carosabilă și a intrat în parapet. În urma impactului, șoferul, o persoană de sex masculin în vârstă de 42 ani, a necesitat îngrijiri medicale, aceasta suferind multiple plăgi deschise, victima a fost de cod galben, conștientă și cooperantă. Victima a fost preluată și transportată la CPU Luduș cu ambulanța SMURD aflată la locul intervenției. Incidentul nu a afectat circulația din zonă”, se arată în comunicatul ISU Mureș.

Nu știm care este soarta remorcii și ce anume transporta aceasta, dar este foarte probabil să fie vorba tot de o mașină Tesla. Să sperăm că aceasta a avut o soartă mai bună decât sora ei cu portiere fluture din fotografii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide